En Sıcak Konular

ŞENTÜRK: BİRAZ YÜREKLİ OLSAYDIK YENEBİLİRDİK

9 Haziran 2008 19:50 tsi
ŞENTÜRK: BİRAZ YÜREKLİ OLSAYDIK YENEBİLİRDİK Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ikinci maçında İsviçre karşısına çıkacak olan (A) Milli Futbol Takımı'nda futbolcular Semih ve Uğur, Portekiz maçını önde basamadıkları için kaybettiklerini söylediler.

NYON - Avrupa Futbol Şampiyonası'nda ikinci maçında İsviçre karşısına çıkacak olan (A) Milli Futbol Takımı'nda futbolcular Semih ve Uğur, Portekiz maçını önde basamadıkları için kaybettiklerini söylediler.
     Nyon'daki basın merkezinde düzenlenen basın toplantısında, Semih Şentürk, Avrupa Şampiyonası'na iyi şeyler yapmaya geldiklerini belirterek, ''Ancak Portekiz maçında hocamızın verdiği taktiği sahaya yansıtamadık. Antrenmanlarda hocamız rakibe ilerde basmamızı istedi. Ancak biz Portekiz'i rahat oynattık. Eğer biz biraz daha yürekli olsaydık, Portekiz'e ilerde bassaydık puan alacağımıza inanıyorduk'' dedi.
     Nihat ile antrenmanlarda hiç birlikte oynamadıklarına da değinen Semih, ''Portekiz maçında forvette sıkıntı yaşanınca hocam beni sonradan oyuna aldı. Nihat abağey ile antrenmanlarda birlikte oynamamamızın benim açımdan bir sıkıntı yaratacağını sanmıyorum. Görev verilirse elimden geleni yaparım'' diye konuştu.
     İsviçre maçının her iki takım açısından da zor geçeceğine değinen Semih, şöyle konuştu:
     ''Bu maç kazanmamız gereken bir maç. Bizim açımızdan zor bir maç olacak, hem ev sahibi bir takım, hem de onlar da ilk maçlarını kaybettiler. Ama Portekiz maçında tekrarladığımız hataları İsviçre maçında tekrarlamayacağız ve sahadan galip ayrılacağımıza inanıyorum.''
     İsviçre maçına psikolojik olarak da hazır olduklarını vurgulayan Semih, ''İsviçre maçının bir final havası içinde geçeceğinin bilincindeyiz. Psikolojik olarak da bu maça takım hazır. Bir mağlubiyetle turnuvaya veda edeceğimizin de bilicindeyiz'' diye konuştu.
     Futbolculardan Uğur Boral da, sakatlıkların takımı nasıl etkileyeceği yönündeki bir soruya, ''Sakatlıklar futbolun kaçınılmaz gerçeği. Sakatlıkların bizi derinden üzdüğünü düşünmüyorum. Buraya 23 kişilik bir kadroyla geldik. Görev kime verilirse çıkar görevini aslanlar gibi yapar'' yanıtını verdi.
     Hakan Balta'nın yerinde olmayı isteyip istemediğinin sorulması üzerine de Uğur, şu yanıtı verdi:
     ''Elbette ki isterdim. Kimsenin şüphesi olmasın. Ben sahaya çıkarken, hep karşımdakinin beni nasıl durduracağını düşünürüm. Yoksa ben şunu nasıl durdurayım diye düşünmem. Kimseden korkum yok benim. Çok isterdim Portekiz maçında sahada olmayı.''
     İsviçre maçının final olarak gördüklerini bildiren Uğur Boral, ''Portekiz maçında yaptığımız hatalardan ders çıkararak, İsviçre maçına hazırlanıyoruz. İsviçre maçını final olarak görüyoruz. Ama biz İsviçre'den daha iyi bir ekibiz. İsviçre'yi yeneceğimize hiç şüphemiz yok'' diye konuştu.

MİLLİ TAKIM İSVİÇRE MAÇI HAZIRLIKLARINI SÜRDÜRDÜ

     2008 Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinde 2. maçında İsviçre ile karşılaşacak (A) Milli Futbol Takımı, bugün yaptığı antrenmanla hazırlıklarını sürdürdü.
     Nyon'daki Coloray Stadı'nda ilk yarım saati basına açık olarak yapılan çalışmaya, sakat olan Servet ve Gökhan Zan katılmazken, diğer futbolcular kısa süreli bir ısınmanın ardından gruplara ayrılarak 5'e 2 oynadılar. Antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan ile birlikte bazı kulüp başkanları da izlediler.
     Çalışmanın son 1 saati ise basına kapalı olarak tamamlandı.

MİLLİLERE YOĞUN TEDAVİ

     Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Portekiz ile yapılan maçta sakatlanan milli futbolcular Servet Çetin'in ve Gökhan Zan'ın tedavilerinin yoğun biçimde sürdürüldüğü bildirildi.
Milli takım sağlık heyetinin yaptığı yazılı açıklamada, bu 2 futbolcunun tedavilerinin en süratli biçimde sürdürülmekte olduğu belirtilerek, "Milli takım kampına katıldığı dönemde farklı bölgelerdeki sakatlıklarının tedavisine son derece olumlu yanıt veren Servet Çetin'in yeni oluşan bu sakatlığının tedavisine de aynı sürat ve olumlulukla yanıt vereceği umudunu taşıyor ve tedavimize devam ediyoruz. Servet Çetin ile ilgili son kararı, oyuncu sağlık heyeti ve teknik heyet maç günü birlikte verecektir. Gökhan Zan'ın da tedavisi aynı yoğunluk ve hassasiyetle sürdürülmektedir" denildi.



Bu haber 378 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,407 µs