En Sıcak Konular

TRABZONSPOR'DA İMZALAR SÜRÜYOR

9 Haziran 2008 15:54 tsi
TRABZONSPOR'DA İMZALAR SÜRÜYOR Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Hrvoje Cale ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

TRABZON - Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı Hırvatistan'ın Dinamo Zagreb takımından Hrvoje Cale ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
     Dün gece Trabzon'a gelen Hrvoje Cale, bugün Şamil Ekinci Müzesi ve Hüseyin Avni Aker Stadı'nı gezdikten sonra, Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde 4 yıllık sözleşmeye imza attı.
     İmza töreninde konuşan kulüp başkan yardımcısı Muammer Saka, Dinamo Zagreb takımından aldıkları 23 yaşındaki futbolcunun Hırvatistan'da göstermiş olduğu başarıyı Trabzonspor'da da göstereceğine inandıklarını belirterek, ''Ersun hoca ve izleme komitesindeki üyeler Cale'yi izleyerek beğendi. Kendisini ispatlamış bir oyuncu. Başarılarını daha da üstüne çıkarak burada sürdürecektir. Transferin hayırlı olmasını diliyoruz'' diye konuştu.
     Hırvat oyuncu Cale ise Trabzon'da olmaktan son derece mutlu olduğunu belirterek, ''Trabzonspor'un gerek Türkiye'de gerek Avrupa'da bilinen bir kulüp olduğunu biliyorum. Önümüzdeki sene iyi çalışıp Trabzonspor'u Avrupa Kupalarına taşımak istiyoruz'' diye konuştu.
     Cale'nin Trabzonspor'da, Dinamo Zagreb'te olduğu gibi 3 numaralı formayı giyeceği bildirildi.
     Hırvat Cale, bu sezon bordo-mavili kulüp ile basın huzurunda sözleşme imzalayan 10. oyuncu oldu.
     Bordo-mavililer, Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'dan Giray Kaçar, Almanya'nın Unterhaching takımından Ceyhun Gülselam, Belçika'nın Germinal Beerschot takımından Gustavo Colman, Vestel Manisaspor'dan Selçuk İnan, Bursaspor'dan Egemen Korkmaz, Çanakkale Dardanelspor'dan İsmail Özeren, Buğra Erdoğan, Altınordu'dan Yakup Bugün, Kayserispor'dan Gökhan Ünal ve Hırvat oyuncu Cale ile birlike toplam 10 oyuncuyla anlaşma sağladı.

TRABZONSPOR'DA  GENÇ TRANSFERLER 

     Trabzonspor'un, transferde anlaştığı genç oyuncularla ise yarın sözleşme imzalayacağı bildirildi.
     Bordo-mavili kulübün Akçaabat Sebatspor'dan Necdet Kaba, Zafer Aydoğdu, Arsinspor'dan Mustafa Yumlu ve Selçuk Yıldırım ile yarın Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde saat 12.00'de sözleşme yapacağı belirtildi.
     Birkaç genç oyuncuyla daha görüşmelerin sürdüğü ve olumlu sonuç alınması halinde imza sayısının yarın artabileceği kaydedildi.
     Bu arada, Fransa'nın Lille takımında oynayan Senegalli Kaleci Tony Sylva'nın görüşülen birkaç kaleciden biri olduğu ve şu ana dek bir anlaşma sağlanmadığı bildirildi.



Bu haber 389 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,099 µs