En Sıcak Konular

(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI YARIN 448. MAÇINA ÇIKIYOR

6 Haziran 2008 13:33 tsi
(A) MİLLİ FUTBOL TAKIMI YARIN 448. MAÇINA ÇIKIYOR (A) Milli Futbol Takımı, Portekiz ile yarın yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası (A) Grubu ilk maçında 448. karşılaşmasına çıkacak.

İSTANBUL - (A) Milli Futbol Takımı, Portekiz ile yarın yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası (A) Grubu ilk maçında 448. karşılaşmasına çıkacak.
     Türk Milli Futbol Takımı, 85 yıllık tarihinde, 232'si resmi, 215'i özel olmak üzere geride kalan toplam 447 maçta 155 galibiyet, 107 beraberlik alırken, 185 kez de rakiplerine yenildi.
     Ay-yıldızlı ekip, bu maçlarda toplam 572 gol atarken, kalesinde 689 gol gördü.

FATİH TERİM 72. MİLLİ SINAVINDA

     Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, (A) Milli Futbol Takımı'nın Portekiz ile yarın yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası (A) Grubu ilk maçında 72. milli sınavına çıkacak.
     (A) Milli Takım'ın başında ilk sınavını 11 Nisan 1990 tarihinde Kopenhag'da Danimarka'ya karşı 1-0 yitirilen özel maçta veren Terim, daha sonra 1993-1996 yılları arasında görev yaptığı milli takımı, 17 Ağustos 2005'de Sofya'da Bulgaristan ile yapılan özel karşılaşmadan bu yana çalıştırmaya devam ediyor.
     Ay-yıldızlılar, (A) Milli Futbol Takımı'nın başında en çok maça çıkan teknik adam unvanına sahip Fatih Terim yönetiminde yaptığı toplam 71 maçta, 33 galibiyet, 21 beraberlik, 17 yenilgi alırken, 104 gol atıp, kalesinde 78 gol gördü.
     Türk Milli Takımı, Terim'in son döneminde yaptığı 17'si resmi, 20'si özel toplam 37 maçtan 16'sını kazandı, 13'ünde berabere kaldı, 8'ini ise yitirdi.

DOĞAN: ARTIK SÖZÜN BİTTİĞİ YERDEYİZ

CENEVRE - Futbol Federasyonu Başkanı Hasan Doğan, (A) Milli Futbol Takımı'nın, Portekiz ile yarın yapacağı 13. Avrupa Şampiyonası (A) Grubu ilk maçı için, ''Artık sözün bittiği yerdeyiz'' dedi.
     Yönetim kurulu üyeleri ve bazı kulüp başkanlarıyla sabah saatlerinde Cenevre'ye gelen Doğan, havaalanında AA muhabirine yaptığı açıklamada, ''İlk maçımız çok önemli. Grubumuzun en güçlü rakibiyle oynuyoruz'' diye konuştu.
     Hasan Doğan, (A) millilerin çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiğini belirterek, ''Hepsi çok inançlı. Grubumuzun güçlü rakibiyle oynayacağız. Kazanmayı arzu ediyoruz. Artık sözün bittiği yerdeyiz'' ifadelerini kullandı.
     Doğan ayrıca, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ve milletvekillerinin maça gelemeyeceklerini bildirdi.

UEFA, PORTEKİZ HAKKINDA SORUŞTURMA BAŞLATTI

CENEVRE - Avrupa Futbol Şampiyonası'nda Türkiye ile aynı grupta yer alan Portekiz hakkında, UEFA yetkilileri, antrenmana para karşılığında seyirci aldıkları gerekçesiyle soruşturma başlattı.
     Şampiyonada Türkiye, İsviçre ve Çek Cumhuriyeti ile birlikte yer alan ve grubun favorisi olarak gösterilen Portekiz'in antrenmanlara para karşılığı seyirci almaları başına dert oldu.
     Antrenmanı taraftarlara açan ve 16 Avro karşılığında izlemelerini sağlayan Portekiz'in yetkilileri, bu paranın neden alındığı ile ilgili UEFA'nın sorularını yanıtlayamayınca, hakkında soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
     Şu ana kadar toplanan paranın 200 bin Avro olduğu ve konunun araştırıldığı belirtildi.



Bu haber 380 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    60,118 µs