En Sıcak Konular

NİHAT KAHVECİ: ''MUTLUYUM VE TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYORUM''

4 Haziran 2008 20:30 tsi
NİHAT KAHVECİ: ''MUTLUYUM VE TÜRKİYE'YE DÖNMEK İSTEMİYORUM'' (A) Milli Futbol Takımı, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin hazırlıklarını İsviçre'de sürdürüyor.

NYON - (A) Milli Futbol Takımı, 13. Avrupa Futbol Şampiyonası finallerinin hazırlıklarını İsviçre'de sürdürüyor.
     Nyon kentindeki Global Union'da düzenlenen basın toplantısında, futbolculardan Nihat Kahveci ile Hakan Balta gazetecilerin sorularını yanıtladı.
     Nihat Kahveci, ''Fenerbahçe ile transfer görüşmesi yaptın mı?'' sorusunu, ''Şu anda Villareal ile 3 yıllık sözleşmem var. Hukuksal olarak hiçbir şey benim elimde değil. Avrupa'daki futbol hayatımı sürdürmek istiyorum. Avrupa'da iyi bir takımda oynuyorum, mutluyum ve Türkiye'ye dönmek istemiyorum'' diye yanıtladı.
     Kahveci, Portekiz Milli Takımı ile ilgili olarak, ''Portekiz futbolunu herkes iyi tanıyor. Hepsi çok kaliteli oyuncular. Birçoğu İspanya'da futbol hayatını sürdürüyor. Hepsi saygı duyulacak isimler, korkulacak değil. Bizden de çekindiklerine inanıyorum ama çekinmiyorlarsa da onların hatası olur'' dedi.
     Ronaldo ile ilgili bir soruya da Kahveci, ''Ronaldo yılın futbolcusu oldu. Ona ilgi gösterilmesi doğal ama ben, Portekiz'i bireysel oyunculardan ziyade bir takım olarak görüyorum. Sonuçta Ronaldo tek başına maç kazanamaz, arkadaşlarına da ihtiyacı var'' biçiminde yanıtladı.
     Türk Milli Takımı'nın boy ortalamasının düşük olmasının sıkıntı yaratıp yaratmayacağı biçimindeki bir soruya da Nihat, ''Belki boyumuz ufak ama başka özelliklerimiz var. Biz de topu yere indirip oynayacağız. Boyu uzun olanlar havadan oynasınlar'' yanıtını verdi.
     Hakan Balta ise artık küçük büyük takım kalmadığını belirterek, ''Şimdi takımlar defansa önem veriyorlar. Hocamız da defansa önem veriyor. İyi defans yaparsak iyi bir sonuç alırız'' dedi.
     Balta, Ronaldo'nun karşısında oynayacak olmasının kendisini tedirgin edip etmeyeceği biçimindeki bir soruya, ''Bildiğim kadarıyla Ronaldo solda oynuyor. Benim karşımda da bir başka yıldız olar Quaresma var. Önemli olan kimin oynadığı değil, bizim neler yapacağımızdır. Kimsenin kimseden korktuğu yok'' diye yanıt verdi.


Bu haber 388 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,612 µs