En Sıcak Konular

GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TRANSFER

4 Haziran 2008 12:43 tsi
GENÇLERBİRLİĞİ'NDE TRANSFER Gençlerbirliği, geçen sezon Beşiktaş'ta ve Vestel Manisaspor'da forma giyen Koray Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.

ANKARA - Gençlerbirliği, geçen sezon Beşiktaş'ta ve Vestel Manisaspor'da forma giyen Koray Avcı ile 2 yıllık sözleşme imzaladı.
     Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'ndeki imza törenine, kulüp basın sözcüsü Muammer Akyüz, yönetim kurulu üyesi Enis Safi ve genel menajer Cem Onuk katıldı.
     İmza töreninde konuşan Muammer Akyüz, uzun zamandır Koray'ın transferini bitirmek uğraş verdiklerini ve bugün kadrolarına kattıklarını belirterek, ''Transferlerimizi, transfer olsun diye değil, bize sıkınta yaratmayacak ve yararı olacak oyuncuları alarak yapmaya çalışıyoruz. Uzun zamandır Koray ile ilgileniyorduk. Koray'ı anlatmaya gerek yok. Türk futbol kamuoyunun takdirini kazanmış bir futbolcu. Futbolculuğu dışında, karakteri ve profesyonelliği ile de diğer arkadaşlarına örnek olacaktır. Kendisiyle 2 yıllık anlaşma yaptık'' diye konuştu.
     Tecrübeli oyuncu Koray da törendeki konuşmasında, kendisinin ve Gençlerbirliği'nin çıkış araması nedeniyle burayı tercih ettiğini anlatarak, ''Her iki taraf da çıkışa geçmek istiyor. Bu nedenle tercihim Gençlerbirliği oldu. Başarılı ve iyi yönetilen bir ekip olduğu için geldim. İnşallah 5-6 sene oynayacağım bir kulüp olur'' dedi.
     Gençlerbirliği Kulübü Genel Menajeri Cem Onuk da gazetecilerin transferlerle ilgili sorularını yanıtlayarak, bu hafta içinde transferleri bitirmeyi düşündüklerini söyledi.
     Bu yıl genç ve tecrübeli oyunculardan karışım yapmak üzere bir transfer politikası oluşturduklarını belirterek, ''Şu ana kadar 6 transfer yaptık. Eksiklerimizi giderdik. 1-2 oyuncu daha alarak, transferi kapatacağız. Bu hafta içinde transfer konusu kapanabilir. Nathan Burns ve Rafael adaylar arasında bulunuyor. Rafael'in transfer görüşmelerinde makul seviyelere geldik. Bu konuda oyuncu takası da yapabiliriz. 1-2 gün içinde yol alabiliriz'' şeklinde konuştu.

Bu haber 391 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,415 µs