En Sıcak Konular

ERDOĞAN: HER YERLERİ LİME LİME DÖKÜLÜYOR

3 Haziran 2008 21:46 tsi
ERDOĞAN: HER YERLERİ LİME LİME DÖKÜLÜYOR Erdoğan, CHP Genel Sekreteri Sav'ın dinlendiği iddiaları konusundaki gelişmelerle ilgili olarak ''Telekomun verdiği rapora inanmadılar, buyurun şimdi Turkcell de raporunu açıkladı, ne diyecekler? Her yerleri lime lime dökülüyor'' dedi.

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, CHP Genel Sekreteri Önder Sav'ın dinlendiği iddiaları konusundaki gelişmelerle ilgili olarak ''Telekomun verdiği rapora inanmadılar, buyurun şimdi Turkcell de raporunu açıkladı, ne diyecekler? Her yerleri lime lime dökülüyor'' dedi.
     Erdoğan, Nahçıvan'a hareketinden önce Esenboğa Havalimanı'nda yaptığı açıklamada, ''dost ve kardeş'' Azerbaycan'ın Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'in davetlisi olarak görüşmeler yapmak üzere Nahçıvan'a gitmekte olduklarını belirtti.
     İki ülke arasında Bakü-Tiflis-Ceyhan ve Bakü-Tiflis-Erzurum gibi küresel öneme sahip enerji projelerinin uygulamaya konulduğunu, 21 Kasım 2007 tarihinde de Tiflis'te Bakü-Tiflis-Kars Demiryolu Projesi'ni başlattıklarını anımsatan Erdoğan, ''Orta Asya'yı, Kafkaslar ve Türkiye üzerinden Avrupa'ya bağlayacak bir projenin Türkiye etabının ihalesini tamamladık. Temmuz ayında projenin uygulamasına başlıyoruz'' dedi.
     Açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan Başbakan Erdoğan, bir gazetecinin, CHP Genel Sekreteri Sav'ın dinlendiği iddialarıyla ilgili gelişmeleri anımsatarak, ''tartışmaların hala devam etmesini nasıl değerlendirdiği''ni sorması üzerine şunları söyledi:
     ''Ana Muhalefet ne yazık ki kendi söyleyecekleri hiçbir şey olmayınca bu olumsuzluklarını, çirkinliklerini bu tür konularla şu anda örtbas etmenin gayreti içerisindeler. Biliyorsunuz müflis tüccar eski defterleri karıştırır. Bunlar şu anda müflis tüccar ve defterleri karıştırıp duruyorlar. Ülkeye verecekleri bir şey yok, halkımıza verecekleri bir şey yok, geleceğe yönelik hiçbir şeyleri yok ve şu anda gerçek yüzleri de ortaya çıkmaya başladı ve patır patır dökülüyor. Telekom'un verdiği rapora inanmadılar, buyurun şimdi Turkcell de raporunu açıkladı, ne diyecekler? Her yerleri lime lime dökülüyor. Onun için ben cevap vermeyeceğim. Bunu daha fazla da değerlendirmeye gerek duymuyorum.''
     Bir gazetecinin, ''Emniyetin bazı telefonları izlediği iddiaları var, sizin bu konuda bilginiz var mı?'' sorusu üzerine Erdoğan, gazeteciye, ''Neymiş o izleme?'' sorusunu yöneltti. Gazetecinin, ''Emniyetin dinlemediği, ama bazı telefonlardan kimlerin arandığını izlediği iddiaları var?'' sözleri üzerine Erdoğan şunları kaydetti:
     ''Devletin resmi kurumu açıklamalarını yapıyor. Bu konuyla ilgili yazılı, sözlü bütün açıklamalar yapıldı. Burada bizzat bu işin sorumlusu olanlara mı inanacağız, yoksa bir yerlerden bir şeyler söyleniyor onlara mı inanacağız? Resmi açıklamalar yapılmıştır ve biz de bu resmi açıklamaların arkasındayız. Bir iddia varsa, bu iddiayı ispatlamak iddia sahibine aittir ve şu ana kadar da herhangi bir iddianın ispatlandığı, bu çamuru devletin kurumlarına atanlar tarafından ortaya konulamamıştır ve konulamayacaktır da.''


Bu haber 394 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,613 µs