En Sıcak Konular

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ

30 Mayıs 2008 18:00 tsi
GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLUK BAYRAĞI GÖNDERE ÇEKİLDİ Turkcell Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın bayrağı, Büyükçekmece Şampiyonlar Anıtı'nda göndere çekildi.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de şampiyon olan Galatasaray'ın bayrağı, Büyükçekmece Şampiyonlar Anıtı'nda göndere çekildi.
     Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat ve yönetici Adil Emecan ve Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün yanı sıra yaklaşık 200 sarı-kırmızılı taraftarın katıldığı törende, Galatasaray'ın şampiyonluk bayrağı Polat ve Akgün tarafından göndere çekildi.
     Büyükçekmece Belediyesi'nce, Galatasaray'ın 2000 yılında UEFA şampiyonluğunu kazanması anısına yapılan anıtın sağ tarafına UEFA Kupası'nı simgeleyen bayrak çekilirken, sol tarafına da bu sezon kazandığı Turkcell Süper Lig şampiyonluğu bayrağı çekildi.
     Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, burada yaptığı konuşmada, Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'e, Türk sporuna yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederken, ''Şampiyonluk bizim için olağanüstü bir şey değil. Şampiyonluk yaşam tarzımız. Alışkın olduğumuz bir şey'' dedi.
     Başkan Polat, geçen hafta İtalya'ya gittiğini ve orada 8 kulübün başkanıyla ayrı ayrı görüştüğünü ifade ederek, ''Bana 'Ligin bitimine 6 hafta kala teknik direktörü istifa eden bir takımı nasıl şampiyon yaptınız?' diye sorup, tebrik ettiler. Ben de değerli oyuncularımızı, başta Cevat Hoca ve diğer antrenörlerimizi, Adnan Sezgin'i, camiamızı, taraftarlarımızı tebrik ediyorum. Bu şampiyonluk inşallah hepimize hayırlı gelir. İnşallah Avrupa'da da Türkiye'yi daha iyi temsil ederiz'' açıklamasını yaptı.
     Adnan Polat, kulüp yönetim kurulunun Hakan Şükür ile ilgili dün aldığı kararı, önümüzdeki hafta içinde kendisine bildireceklerini söyledi.
     Büyükçekmece'deki tören öncesi, Beylikdüzü Belediyesi'ni ziyareti sırasında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan Polat, ''Biz Hakan Şükür'le her zaman görüşürüz. İlk fırsatta görüşüceğiz. Bu aralar yoğun bir gündemimiz var. Nihayet yönetim kurulumuzun aldığı kararları açıkladık. Hakan da bunları iyice bir sindirsin. Biz Hakan'la daha önceki konuşmamızda, yönetim kurulu toplantımızın henüz yapılmadığını, ama yeni dönemde kendisine jübile teklif edeceğimizi söylemiştik. Onun dışındaki konuları zaten Hakan'la konuşmadık'' dedi.
     Adnan Polat, Hakan Şükür'ün futbol hayatına devam etmek istemesiyle ilgili olarak, ''Ben bunu doğal karşılıyorum. Her futbolcu için futbolu bırakmak, açıkçası Galatasaray'da oynayan bir futbolcu için aktif futbolu bırakmak kolay değil. Onun yarattığı duygusal ortamlar olabiliyor ve bazen istemeden de insanların ağzından yanlış kelimeler çıkabiliyor. Ben Hakan'ı 15 senedir, aşağı yukarı 20-21 yaşından beri tanıyorum. Bu süre içinde belki yaşanan gergin ortamlar olmuştur, ama ben Hakan'la hep ağabey-kardeş ilişkisi içinde oldum. Hakan'ın bana kızma ve küsme gibi durumu olamaz. Benim de ona karşı kızgınlık ve küsme gibi tavrım olmaz'' diye konuştu.

Bu haber 398 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,800 µs