En Sıcak Konular

KARADENİZ: BEŞİKTAŞ İÇİN BAŞARI ŞAMPİYONLUK VE KUPALARDIR

24 Mayıs 2008 12:36 tsi
 KARADENİZ: BEŞİKTAŞ İÇİN BAŞARI ŞAMPİYONLUK VE KUPALARDIR Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Turkcell Süper Lig'i üçüncü sırada bitirmenin Beşiktaş için başarı sayılamayacağını söyledi.

İSTANBUL - Beşiktaş Kulübü Divan Kurulu Başkanı Yalçın Karadeniz, Turkcell Süper Lig'i üçüncü sırada bitirmenin Beşiktaş için başarı sayılamayacağını söyledi.
     Ceylan InterContinental Oteli'nde gerçekleştirilen Beşiktaş Kulübü'nün 2008 yılı 1. Olağan Divan Kurulu Toplantısı'nda konuşan Yalçın Karadeniz, Beşiktaş için başarının sağlam bir mali yapının yanında şampiyonluk ve kupalar olduğunu vurgulayarak, ''Şerefli ikincilikler, üçüncülükler bu istek ve arzuyu kesmez. İkinci ile puan farkımız yok ama dördüncü ile de puan farkımız yok. O halde bunun irdelenmesi gerekiyor'' dedi.
     Beşiktaş'ın üçüncülük maçı oynarken ve gol averajına ihtiyacı varken, Vestel Manisaspor maçında taraftarların protestoda bulunmalarına da anlam veremediğini belirten Karadeniz, ''Beşiktaş taraftarı, üçüncülük maçı oynanırken, 10. dakikada 4-0 öndeyken ve averaj gerekirken birilerinin istifasını isteyerek bana göre yanlış yapmışlardır'' diye konuştu.
     İsim vermeden, futbol takımı genel menajeri Sinan Engin ve teknik direktör Ertuğrul Sağlam'ı da eleştiren Karadeniz, şunları söyledi:
     ''Biri televizyona çıkıyor, 'Bu transferleri ben yapmadım, seneye çok iyi takım kuracağım' diyor. Biri çıkıyor 'Hangi teknik adam iyi futbolcuların alınmasını istemez, bu bir imkan meselesidir' diyor ve topu yönetim kuruluna atıyorlar. Hepimiz yakın bir şekilde gördük ki yönetim, teknik heyetin her istediğini yerine getirmiştir. Bu arkadaşlarımız böyle söylemeseler de 'Hata yaptık, Beşiktaş camiasından özür dileriz, bundan ders aldık' deselerdi benim yönetimim ve iyi kalpli başkanım onları paketleyip kapıya mı koyardı? Birileri çıkıyor, 'Beşiktaş şampiyon olacak, bunun kefili benim' diyor. Beşiktaş her sezon şampiyonluğa oynar. Her seferinde bunu söylemeye gerek yok. Bizleri ve seyirciyi kimse farklı beklentilere sokmasın.''
     Beşiktaş PAF Takımı'nın geride kalan sezonda 6. olmasını da eleştiren Karadeniz, ''Bel bağladığımız, üzerine titrediğimiz, içlerinde Mehmet Sedef, Batuhan, Emre'nin oynadığı PAF takımımız kaçıncı oldu biliyor musunuz, 6. oldu. Bu kadar emek, bu kadar para, ümidimiz PAF takımı maalesef 6. oldu. Başarısızları gönderin, başarılılar göreve devam etsin, kimsenin gözünün yaşına bakmayın'' diyerek sözlerini tamamladı.

Bu haber 447 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,516 µs