En Sıcak Konular

ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ERKAN ÇÖRTÜK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

22 Mayıs 2008 18:22 tsi
ŞEHİT UZMAN ÇAVUŞ ERKAN ÇÖRTÜK SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Erkan Çörtük'ün cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.

DÖRTYOL - Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesi kırsalında teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada şehit olan Uzman Çavuş Erkan Çörtük'ün cenazesi, Hatay'ın Dörtyol ilçesinde düzenlenen törenle toprağa verildi.
     Dörtyol Numune Camisi'nde düzenlenen törene, şehit Çötrük'ün ailesi, Hatay Valisi Nusret Miroğlu, Adana Bölge Jandarma Komutanı Tuğgeneral Cengiz Akın, İskenderun 39. Motorlu Mekanize Piyade Tugay Komutanı Tuğgeneral Hamza Koçyiğit, İskenderun Deniz Üst Komutanı Tuğamiral İsmail Taylan, İl Emniyet Müdürü Osman Çapalı, Dörtyol Kaymakamı Mehmet Gödekmerdan ve Belediye Başkanı Bilgehan Aksoy, diğer yetkililer ve vatandaşlar katıldı.
     Törende, Jandarma Binbaşı Mustafa Çakır, ''Vatanın bölünmez bütünlüğüne kast etmek isteyen hainler, bu mücadelede emellerine ulaşamayacaktır. Türk milleti vatanı, milleti, bayrağı uğrunda her zaman, her yerde mücadele etmesini bilir ve gerektiğinde canını seve seve bu vatan uğruna verir''diye konuştu.
     Rahatsız olmasına rağmen oğlunun cenaze törenine askerlerin yardımıyla gelen baba Ali Çörtük (85) ''vatan sağ olsun'' derken, Anne Miyasa Çörtük (68) ise oğlunun vatan için şehit olduğunu belirterek, ''Oğlumun kanı yerde kalmayacak'' diyerek gözyaşı döktü.
     Şehit Erkan Çörtük'ün cenaze namazını Hatay İl Müftüsü Mustafa Sinanoğlu kıldırdı. Şehit Çörtük'ün cenazesi daha sonra Çaylı Gavurgalı Mezarlığında defnedildi.


Bu haber 437 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,612 µs