En Sıcak Konular

TRABZONSPOR HIRVAT CALE İLE SÖZLEŞME İMZALADI

21 Mayıs 2008 15:44 tsi
TRABZONSPOR HIRVAT CALE İLE SÖZLEŞME İMZALADI Trabzonspor Kulübü, Hırvatistan'in Dinamo Zagreb takımı oyuncusu Hrvoje Cale ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.

TRABZON - Trabzonspor Kulübü, Hırvatistan'in Dinamo Zagreb takımı oyuncusu Hrvoje Cale ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
     Bu oyuncunun transferi için Hırvatistan'a giden kulüp başkanı Sadri Şener, başkan yardımcısı Muammer Saka ve genel müdür Sinan Zengin, bugün Dinamo Zagreb kulübünün ikinci başkanı Zdravko Mamiç ile masaya oturarak her konuda anlaşma sağladı.
     Bordo-mavili kulüp ile 4 yıllık sözleşmeye imza atan 23 yaşındaki Cale'nin, haziran ayının başında Trabzon'a geleceği ve yapılacak törene katılacağı belirtildi.
     Zagreb'de 1985 yılında doğan Cale, savunmanın solunda görev yapıyor. 2003-2004 sezonundan itibaren Dinamo Zagreb'in formasını giyen Cale, 1.84 santimetre boyunda. Dinamo Zagreb'de 80 lig maçına çıkan Cale, 3 gole imza attı. Hırvatistan 16 Yaş Altı ve 21 Yaş Altı Milli Takımı'nda görev yapan Cale, 1 defa da Hırvatistan (A) Milli Takım formasını giydi.

 TRABZONSPOR TAHKİM'E GİDECEK

     Trabzonspor, Fenerbahçe maçı sonrası Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından verilen bir maç seyircisiz oynama cezası için Tahkim Kurulu'na başvuracak.
     Trabzonspor Kulübü Genel Sekreteri Hasan Yener yaptığı açıklamada, en kısa sürede hukukçularla görüşüp Tahkim Kurulu'na başvuracaklarını belirterek, ''Bu cezanın haksız bir şekilde Trabzonspor'a verildiğini düşünüyoruz'' dedi.
     Ligin son haftasında sahalarında oynadıkları Fenerbahçe maçının, bugüne kadar Trabzon'da oynanan en sakin Fenerbahçe maçlarından biri olduğunu ifade eden Yener, şunları kaydetti:
     ''Fenerbahçe maçı, hem seyir zevki olarak hem de saha içinde hakemin ve futbolcuların birbirlerine olan destekleri açısından son derece güzel bir maçtı. Ama böyle bir maçtan dolayı seyircisiz oynama cezası almamız bizi şok etti. Bu tür seyirci protestolarından ceza verilecekse, Türkiye'de hiçbir maçın seyircili oynanmaması lazım. Galatarasay'ın, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe'nin statlarında bu protestolar olmasına rağmen onların ceza almayışı, Trabzonspor'un ceza alması çiftte standart uygulaması diye düşünüyoruz.''



Bu haber 398 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,113 µs