En Sıcak Konular

PİYADE ONBAŞI SUNA'NIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ

18 Mayıs 2008 19:20 tsi
PİYADE ONBAŞI SUNA'NIN CENAZESİ TOPRAĞA VERİLDİ Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan Piyade Onbaşı Yakup Suna'nın cenazesi, Afyonkarahisar'ın Gebeceler beldesinde toprağa verildi.

AFYONKARAHİSAR - Şırnak'ın Güçlükonak ilçesi kırsalında terör örgütüne yönelik operasyonlarda şehit olan Piyade Onbaşı Yakup Suna'nın cenazesi, Afyonkarahisar'ın Gebeceler beldesinde toprağa verildi.
     Piyade Onbaşı Suna'nın cenazesi, Afyonkarahisar Devlet Hastanesi morgundan alınarak, evine getirildi. Şehidin Türk Bayrağına sarılı tabutu, daha sonra cenaze aracıyla Belediye Meydanı'na taşındı.
     Suna için düzenlenen cenaze törenine, ailesi ve yakınları, Çevre ve Orman Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar Valisi Haluk İmga, Belediye Başkanı Abdullah Kaptan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Asım Bülent Aker, Afyonkarahisar milletvekilleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
     Acılı Suna ailesine taziyelerini sunan Garnizon Komutanı Tuğgeneral Aker, baba Ömer Suna'ya sarılarak, teselli etmeye çalıştı.
     Şehidin kardeşi Hanife Suna, ''Aslan gibi yolladık, şehit geldi. Şehit kardeşiyim ben. Teröriste meydan mı vereceğim? Ağlamak yok'' diye konuştu. Şehit kardeşinin sözlerine, vatandaşlar alkışlarıyla destek verdi.
     Törene katılan çok sayıda vatandaş ise ''Şehitler ölmez vatan bölünmez'', ''Kahrolsun PKK'', ''Şehidim hakkını helal et bize'' sloganları attı.
     Şehit Piyade Onbaşı Yakup Suna'nın cenazesi, kılınan cenaze namazının ardından Gebeceler belde kabristanlığında toprağa verildi.

Bu haber 678 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,454 µs