En Sıcak Konular

GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLUYOR

12 Mayıs 2008 23:59 tsi
GALATASARAY ŞAMPİYONLUĞUNU KUTLUYOR Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, elde edilen başarıyı kutlamayı sürdürüyor.

İSTANBUL - Turkcell Süper Lig'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan Galatasaray, elde edilen başarıyı kutlamayı sürdürüyor.
     Kuruçeşme'deki Galatasaray Adası'nda, sarı-kırmızılı kulübün yönetim kurulu üyeleri, İstanbul'da bulunan kimi futbolcular, teknik heyet ve 100 YTL'ye bilet alan taraftarların katıldığı ''Çılgınlar Partisi'' düzenlendi.
     Organizasyona, tatile çıkan ve milli takımlarda bulunan futbolcuların yokluğunda, Ümit, Aykut, Uğur Uçar, Uğur Demirok, Serkan, Orkun, Bouzid, Fırat ile sezonu kiralık olarak başka takımlarda geçiren Özgürcan ve Aydın katıldı. İstanbul'da olmalarına karşın Hasan Şaş ve Hakan Şükür'ün ise geceye gelmedikleri öğrenildi.
     Etkinliğe katılmak için Galatasaray Adası'na boğazdan tekneyle gelen futbolcular ve teknik heyet, burada taraftarlarca ''Alemin kralı geliyor'' tezahüratlarıyla karşılandı. Boğaziçi Köprüsü'nün sarı-kırmızı renklerle ışıklandırıldığı gecede taraftarları, DJ Suat Ateşdağlı'nın çaldığı parçalar coşturdu.
     Adaya gelen futbolculara ve kulüp başkanı Adnan Polat'a büyük ilgi gösteren taraftarlar, imza alabilmek ve birlikte fotoğraf çektirebilmek için adeta birbirleriyle yarıştı. Bu arada, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın ayrılmasından sonra takımın başına geçen antrenör Cevat Güler'e de taraftarlar büyük sevgi gösterilerinde bulundu.
     Galatasaray Kulübü Başkanı Adnan Polat, gecede davetlilere yönelik yaptığı konuşmada, herkesin şampiyonluğunu kutlayarak, ''Gerçekten alnımızın akıyla, tertemiz bir şampiyonluk kazandık'' dedi.
     Şampiyonlukta emeği geçen çok fazla kişi olduğunu vurgulayan Polat, şunları söyledi:
     ''Şampiyonluğu sadece bize maletmeyin. Eski ve yeni yönetimin ortak eseridir. Yüreklerini sahaya yansıtan Galatasaraylı futbolcuların hırsıyla kazanılmış bir şampiyonluk. Sezonun bitimine 6 hafta kala bizi bırakıp gitmesine rağmen, Feldkamp'ın emekleriyle elde edilmiş bir şampiyonluk. Antrenörlerimizin büyük bir emek harcadığı önemli bir şampiyonluk. En önemlisi de gece gündüz Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yatıp kalkan ve kendilerini Galatasaray'a vakfeden Haldun Üstünel ve Adnan Sezgin'in başarılarıdır bu şampiyonluk.''
     Polat, konuşması sırasında taraftarların, ezeli rakipleri Fenerbahçe'ye yönelik küfürlü tezahüratları engelledi.
     Polat, tezahüratlar üzerine ''Arkadaşlar lütfen, biz rakiplerimizi sahada yenerek büyüklüğümüzü kanıtlayalım. Başka yöntemlere gerek yok'' diyerek, yapılan küfürleri durdurdu.
     Polat, başka kulüplerin daha iyi maddi olanakları ve tesisleri olabileceğini ifade ederek, ''Bizim 526 yıllık kültürümüze kimse sahip olamaz. Bunun nezaketini göstermemiz gerek'' dedi.
     Galatasaray Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Haldun Üstünel de daha büyük başarılar kazanacaklarını söyledi.
     Sezon başında koydukları hedefe ulaştıkların kaydeden Üstünel, ''Bu kadroyla çok daha büyük başarılar kazanacağız. Takımımıza gereken takviyeleri yapıp, Avrupa'da da başarılı olacağız'' diye konuştu.
     Galatasaray Futbol A.Ş. Genel Müdürü Adnan Sezgin, gecede gazetecilere yaptığı açıklamada, kazanılan şampiyonluğun bir ekip çalışmasının sonucu olduğunu belirterek, şunları söyledi:
     ''Sezon başında önemli bir operasyon yaptık. Bize inanmayanlar oldu. Çok fazla eleştirildik ama yıkılmadık. İnanarak bu şampiyonluğa ulaştık. Sezonun bitimine 6 hafta kala ayrılan Feldkamp ve yardımcısı Ahmet Akcan'a, emekleri için teşekkür ediyoruz. Ayrıldıklarında bir kriz dönemi oldu ama biz bu dönemi çok iyi yönettik. 'Feldkamp gitti, böyle oldu' denmesi çok yanlış. Bizde önemli emekleri var.''
     Sezgin, sözleşmesi biten Hakan Şükür'ün durumununu sorulması üzerine de, ''Dediğim gibi, yarından itibaren çalışmalarımız başlayacak. Belirli aşamalara gelen her konuda kamuoyunu bilgilendireceğiz'' yanıtını verdi.

Bu haber 417 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,487 µs