En Sıcak Konular

HAKAN ŞÜKÜR, BU SEZON 11. GOLÜNÜ ATTI

10 Mayıs 2008 23:12 tsi
HAKAN ŞÜKÜR, BU SEZON 11. GOLÜNÜ ATTI Sarı-kırmızılı ekipte kaptan Hakan Şükür, bu sezon ligde 11. golünü atarken, lig tarihinde de toplam 249. golünü filelere gönderdi.

İSTANBUL - Galatasaray, Turkcell Süper Lig'de Gençlerbirliği OFTAŞ Spor'u 2-0 mağlup ederek, 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamladı.
     Sarı-kırmızılı ekipte kaptan Hakan Şükür, bu sezon ligde 11. golünü atarken, lig tarihinde de toplam 249. golünü filelere gönderdi.
     Şampiyonluğa giden yolu açan golü atan Hakan, statta ''Kral'' diye anons edildi.
     İlk yarıda ikinci golü atan Hakan Balta ise eşinin hamile olması nedeniyle, gol sonrası topu formasının altına koyarak, bebek beklediğinin mesajını verdi.
     İspanya'da yapılan Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde şampiyon olan tekerlekli sandalye basketbol takımı, kupa ve madalyasıyla sahada tur attı.
     Başkan Adnan Polat ve yönetim kurulu üyelerinin, kupasını bir kez daha verdiği Avrupa Şampiyonu Galatasaray Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'na taraftarlar sevgi gösterilerinde bulundu.
     Galatasaray Kulübü'nün eski başkanları da şampiyonluğun geldiği karşılaşmada tribünde yerlerini aldı.
     Eski başkanlar Özhan Canaydın, Faruk Süren, Alp Yalman, Ali Uras ve Ali Tanrıyar da maçı izledi.
     Sakatlığı nedeniyle maçta forma giyemeyen Kongolu futbolcu Nonda, ailesiyle birlikte maçı izledi. 
    Nonda, eşi ve iki kızı, maçı yedek oyuncuların oturduğu bölümde takip etti.
     Kulüp doktorlarının, 3-4 haftadır sakat sakat oynadığını açıkladığı Servet, tam olarak iyileşmemesine rağmen Gençlerbirliği OFTAŞ Spor maçında da takımını yalnız bırakmadı.
     Servet, hafta içinde yoğun bir şekilde tedavi olarak karşılaşmada oynayabildi. Yıldız futbolcu, karşılaşmanın 84. dakikasında sakatlanarak sahayı sedye ile terk etmek zorunda kaldı.

ŞAMPİYON GALATASARAY'DA İLK HEYECAN

 Turkcell Süper Lig'de ezeli rakibi Fenerbahçe'yi geride bırakarak şampiyonluğa ulaşan Galatasaray'da, çok sayıda oyuncu da sarı-kırmızılı formayla ilk lig şampiyonluğunu yaşadı.
     Sezona, geçen sezondan kalan cezası nedeniyle 5 maç seyircisiz oynayarak başlayan, sakatlıklar nedeniyle sezon içinde önemli eksikler yaşayan, teknik direktör Karl Heinz Feldkamp'ın istifasının ardından da son 6 haftayı antrenörleri yönetiminde geçiren Galatasaray, elde ettiği bu şampiyonlukla, tam 16 futbolcusuna kadrosunda ilk kez şampiyonluk sevinci yaşattı.
     Sezon başında önemli bir kadro değişimi yaşayan ve genç oyuncular da dahil olmak üzere 27 futbolcusu bulunan ''Cim Bom''da, toplam 16 oyuncu sarı-kırmızılı formayla ilk şampiyonluklarını elde ettiler.
     Galatasaray forması altında ilk kez şampiyonluk yaşayan futbolcular şöyle:
     Emre, Orkun, Bouzid, Hakan Kadir Balta, Volkan, Servet, Linderoth, Barış, Lincoln, Mehmet Topal, Barusso, Carrusca, Nonda, Serkan, Çağrı, Fırat.
     Galatasaray forması altında daha önce şampiyonluk yaşayan futbolcular ise şunlar:
     Hakan Şükür, Hasan Şaş, Ayhan, Ümit, Sabri, Arda, Song, Okan, Aykut, Uğur, Mehmet Güven.

 GÜLER: ''BÜTÜN CAMİAMIZA HAYIRLI OLSUN''

 Turkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunun şampiyonu Galatasaray'ın teknik sorumlusu Cevat Güler, çok mutlu olduklarını söyledi.
     Güler, maçtan sonra Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, kendi saha ve seyircilerinin önünde Gençlerbirliği OFTAŞ Spor karşısında galibiyet alarak şampiyonluğa ulaştıklarını belirterek, ''Şampiyonluk bütün camiamıza hayırlı olsun. Kendi sahamızda seyircimizle kutlamak önemliydi, onu da başardık'' dedi.
     Cevat Güler, tüm takımın şampiyonluğa inandığını vurgulayarak, ''Takım inandı, galibiyetle ligi bitirdik. Ne mutlu ki bizi destekleyen insanlar bugünü gördü'' diye konuştu.

CUMHURBAŞKANI GÜL'DEN, GS'YE KUTLAMA

ANKARA - Cumhurbaşkanı Abdullah Gül, Galatasaray'ın Türkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması nedeniyle Kulüp Başkanı Adnan Polat'a kutlama telgrafı gönderdi. Cumhurbaşkanlığı Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Cumhurbaşkanı Gül, telgrafında bu başarıda emeği olan futbolcuları, teknik kadroyu, yöneticileri ve taraftarları tebrik etti.

BAŞBAKAN ERDOĞAN'DAN GALATASARAY'A KUTLAMA

ANKARA - Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Galatasaray'ın Türkcell Süper Lig'de 2007-2008 sezonunu şampiyon olarak tamamlaması nedeniyle Kulüp Başkanı Adnan Polat'a kutlama mesajı gönderdi. Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamaya göre, Başbakan Erdoğan, mesajında sporcuları ve teknik kadroyu kutladı.




Bu haber 488 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,485 µs