En Sıcak Konular

HACISALİHOĞLU: YARIŞ TRABZONSPOR İÇİN BİR ÖNEM TAŞIMIYOR

6 Mayıs 2008 17:40 tsi
HACISALİHOĞLU: YARIŞ TRABZONSPOR İÇİN BİR ÖNEM TAŞIMIYOR Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde bu sezonki şampiyonluk yarışının Trabzonspor için bir önem taşımadığını söyledi.

TRABZON - Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, ligde bu sezonki şampiyonluk yarışının Trabzonspor için bir önem taşımadığını söyledi.
     Hacısalihoğlu, Tolga Zengin'in nikah törenin ardından basın mensuplarının hafta sonundaki Fenerbahçe maçı ve transfer çalışmalarıyla ilgili sorularını yanıtladı.
     Ligdeki diğer takımların konumlarının, iddiasının Trabzonspor'u ilgilendirmediğini belirten Hacısalihoğlu, ''Trabzonspor, dört büyükler içindeki rakiplerinden biriyle karşılaşacak ve bu karşılaşmayı derbi rekabetiyle oynayacak. Her maç gibi Trabzonspor, bu maça da galibiyet azmiyle çıkacaktır'' dedi.
     Trabzonspor'un sezonun son haftasında iyi futbol ile galibiyeti hak edecek neticeyi alacağını umut ettiklerini ifade eden Hacısalihoğlu, ''Böylece yapılacak transferlerle de gelecek sezona daha heyecanla girme imkanı yakalamış oluruz. Diğer takımların şampiyonluk yarışı Trabzonspor için önem taşımıyor. Trabzonspor, her maça galibiyet için çıktığı gibi bu maça da o düşünceyle çıkacak'' diye konuştu.
     Hacısalihoğlu, Belçika Birinci Lig takımlarından Germinal Beerschot takımının orta saha oyuncusu Arjantinli Gustavo Colman'nın transferinde ailesinden kaynaklanan bir sorun olduğunu ve bunu aşmaya çalıştıklarını ifade ederek, şunları söyledi:
     ''Yabancı tüm futbolcularda olduğu gibi başka ülkeye gitmede yaşanan sorunlar yaşanıyor. Bu oyuncu ve kulübüyle bir sorunumuz yok. Ailesinin, Trabzon'un uzak şehir olmasından dolayı bir takım tereddütleri var. Bunları da kısa süre içinde ortadan kaldıracağımıza ve transferi gerçekleştireceğimize inanıyoruz.''
     Transferde resmi sözleşme yapılmadan her an sürprizle karşılaşabileceğini kaydeden Hacısalihoğlu, ''Biz bu sürprizleri aza indirmek istiyoruz. Trabzonspor'un, bu sezon diğer takımlardan önce geniş kapsamlı araştırma yapma şansı vardı. Bunu iyi kullandığımızı düşünüyoruz. Birçok oyuncuyla transferde son aşamaya geldik. Ama arzu edilmese bile sürprizlerle karşılaşılabiliyor. Alternatif çalışmalarımız da var'' ifadelerini kullandı.

TOLGA ZENGİN ECE SARAÇ İLE EVLENDİ

     Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin, Ece Saraç ile evlendi.
     Zorlu Grand Otel'de düzenlenen nikah törenine Trabzonspor Kulübü yöneticileri, futbolcuları ve çok sayıda davetli katıldı.
     Trabzon Belediye Başkanı Volkan Canalioğlu'nun kıydığı nikahta, genç çiftin şahitliklerini Trabzonspor Kulübü Eski Başkanı Özkan Sümer ile Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu yaptı.
     Canalioğlu, Ece Saraç'a ''Tolga'ya penaltı atmaya hazır mısın'', Tolga Zengin'e ise ''Penaltı tutmaya hazır mısın'' biçiminde sorduğu sorulara aldığı 'evet' cevaplarının ardından nikahı kıydı.



Bu haber 415 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,375 µs