En Sıcak Konular

EKİCİ: MHP'NİN POLİTİKALARI DAHA İYİ ANLAŞILIYOR

4 Mayıs 2008 20:25 tsi
EKİCİ: MHP'NİN POLİTİKALARI DAHA İYİ ANLAŞILIYOR MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, ''MHP'nin politikalarının ne anlama geldiği orta ve uzun vadelerde daha iyi anlaşılıyor'' dedi.

YOZGAT- MHP Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ekici, ''MHP'nin politikalarının ne anlama geldiği orta ve uzun vadelerde daha iyi anlaşılıyor'' dedi.
     Ekici, partisinin Genişletilmiş Yozgat İl Divan Kurulu toplantısında yaptığı konuşmada, Genel Merkezlerinin aldığı kararla, oluşturulacak siyaseti partililerle tasarlamak üzere Genişletilmiş İl Divan Kurulu Toplantısı uygulamasına Yozgat'tan başladıklarını söyledi.
Bu istişare toplantısındaki amaçlarının MHP'nin genel politikalarını anlatmak olduğunu belirten Ekici, ayrıca bundan sonraki faaliyet dönemi ve Türk siyasetindeki çok hızlı değişen gelişmelerle ilgili, ilçe başkanları, belediye başkanları ve üyelerin görüşlerini almayı amaçladıklarını bildirdi.
     Mehmet Ekici, şöyle devam etti:
''Bizim amacımız, daha çok arkadaşlarımızın problemlerini, dertlerini ve partinin gelecekle ilgili yapılanmasında fayda gördükleri işleri dinlemekle birlikte, halkımızın yerelde tespit edilmiş ihtiyaçlarını anlamaktır. MHP'nin genel politikalarının bir şekilde yeniden tezekkür edilmesinde yarar vardır. MHP'nin politikalarının ne anlama geldiği orta ve uzun vadelerde daha iyi anlaşılıyor. Ancak kısa vadede oluşturulan yeni muhalefet anlayışının, bazen eski anlayışa benzememesinden dolayı sıkıntılar da meydana gelebiliyor.''
     Eski Sağlık Bakanı ve Kırıkkale Milletvekili Osman Durmuş da dünyanın dengesini yitirdiğini ve tek kutuplu hale geldiğini belirterek, ''Türkiye'de, tek kutuplu dünyaya ayak uydurmaya çalışan politikalar piyasaya sürülüyor. Pazarlama teknolojisini bilenler, kendilerini size pazarlıyor'' diye konuştu.
     Toplantıya, Çankırı Milletvekili Ahmet Bukan, Kahramanmaraş Milletvekili Mehmet Akif Paksoy da katıldı.

Bu haber 477 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,406 µs