En Sıcak Konular

BAŞKENTTE 1 MAYIS ÖNLEMLERİ

30 Nisan 2008 14:35 tsi
 BAŞKENTTE 1 MAYIS ÖNLEMLERİ Ankara'da 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı Tandoğan Meydanı saat 11.00, Sıhhiye Meydanı ise saat 13.30'dan itibaren trafiğe kapatılacak. Başkentte yarın 8 bin polis görev yapacak.

ANKARA - Ankara'da 1 Mayıs kutlamalarının yapılacağı Tandoğan Meydanı saat 11.00, Sıhhiye Meydanı ise saat 13.30'dan itibaren trafiğe kapatılacak. Başkentte yarın 8 bin polis görev yapacak.
     Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre, 1 Mayıs kutlamalarının Başkentte huzur ve güven içerisinde yapılabilmesi için gerekli tüm önlemler alındı.
     Mitinglerin yapılacağı Tandoğan ve Sıhhiye meydanlarında güvenliği sağlamak için başta çevik kuvvet olmak üzere çeşitli birimlerden 8 bin polis görev yapacak.
     Alınan önlemler kapsamında Tandoğan Meydanı saat 11.00, Sıhhiye Meydanı ise saat 13.30'dan itibaren trafiğe kapatılacak. Gerekli kontrollerin tamamlanmasının ardından vatandaşlar oluşturulacak güvenlik noktalarından üst aramaları yapıldıktan sonra miting alanlarına alınacak.
     Miting süresince alanlar ve bu alanlara açılan yollar trafiğe kapatılacak. Grupların hareketini sürekli takip edebilmek ve yerdeki birliklerle koordinasyonu sağlamak amacıyla da bir polis helikopteri sürekli miting alanları üzerinde uçuş yapacak.
     Mitinglerde görevli polislerin dışında olası korsan gösteri ve yürüyüşleri önlemek amacıyla da takviye birlikler hazır tutulacak. Bu birlikler izinsiz gösteri düzenleyecek grupları kontrol altına alacak. 
    Vatandaşlara da çağrıda bulunan emniyet yetkilileri, sağduyulu bir ortam içerisinde 1 Mayıs kutlamalarının gerçekleşmesini dileyerek, katılanların olası provokasyonlara kapılmamalarını istediler.


Bu haber 417 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    7,382 µs