En Sıcak Konular

UYGUN: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

29 Nisan 2008 17:05 tsi
UYGUN: ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynayacakları zorlu maçın favorisinin Galatasaray olduğunu, ancak kendilerinin de maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.

SİVAS - Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun, hafta sonu oynayacakları zorlu maçın favorisinin Galatasaray olduğunu, ancak kendilerinin de maçı kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarını söyledi.
     Bülent Uygun, Galatasaray maçı hazırlıklarını sürdürdükleri antrenman sonrasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Takımının bu sezon çok başarılı bir grafik çizdiğini belirten Uygun, ''Sivasspor kulübü olarak Anadolu'daki takımlar içerisinde en fazla galibiyet alma sayısına eriştik. O yüzden ben bütün futbolcu kardeşlerimi şu ana kadar gösterdikleri performanstan dolayı kutluyorum'' dedi.
     Kalan 2 maçın çok zor olacağını bildiklerini, ancak bu maçları da kazanmak istediklerini belirten Uygun, ''Anadolu'dan bir takımın şampiyon olabileceğini gösterdiğimiz bu ortamda hem futbol devrimi adına, hem de hedeflerimiz doğrultusunda bu 2 maçtan galip gelmek istiyoruz. Bunların en zoru Galatasaray maçı'' dedi.
     Galatasaray'a karşı özel önlem alıp almayacağının sorulması üzerine Uygun, şunları söyledi:
     ''Galatasaray'ın zaten favori olduğu kesin. Yani herkes tarafından favori gösteriliyor. Herkes Galatasaray'ın pazar günü oynadığı futboldan dolayı kesin galibiyet alacağı gözüyle bakıyor. Doğrudur, çünkü Galatasaray camiası büyük bir camia, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi. Onlar da büyüktür. Biz tabi kısıtlı bütçe, kısıtlı imkanlarla güzel şeyler yapıyoruz, ama bizim de 40 milyon sevenimiz ve dua edenimiz var. Onlardan aldığımız güçle birlikte yüreğimiz var. O yürekle sahada mücadele edeceğiz, futbol adına kazanmak için her şeyi yapacağız.''
     Futbolda alt yapı eğitiminin önemine değinen Uygun, böyle maçlarda futbolcuların yaşadığı stresin de bu eğitimin yeterli olmamasından kaynaklandığını savundu.
     Takımda öyle bir stres, sıkıntının olmadığını, maça kendisini çok iyi motive eden, hazırlayan futbolcuların çok başarılı olduğunu, ancak bazı maçlarda verilen görevi tam olarak yerine getiremeyen bazı oyuncuların sıkıntı yaşadığını ifade eden Uygun, ''Dolayısıyla bizim herhangi bir stresimiz yok, bizim herhangi bir korkumuz da yok'' dedi.

Bu haber 430 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,715 µs