En Sıcak Konular

ŞARDAN: ZAFER SARHOŞLUĞUNDAN TAMAMEN UYANDIK

29 Nisan 2008 17:14 tsi
ŞARDAN: ZAFER SARHOŞLUĞUNDAN TAMAMEN UYANDIK Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Fenerbahçe derbisini kazanmaları ve ligin bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturmalarının ardından, normal çalışma mesailerine hızlı bir şekilde döndüklerini söyledi.

İSTANBUL - Galatasaray Kulübü Başkan Yardımcısı Yiğit Şardan, Fenerbahçe derbisini kazanmaları ve ligin bitimine 2 hafta kala 3 puan farkla liderlik koltuğuna oturmalarının ardından, normal çalışma mesailerine hızlı bir şekilde döndüklerini söyledi.
     Florya Metin Oktay Tesisleri'nde yönetim kurulu üyeleri Haldun Üstünel ve Faruk Bil ile birlikte basın toplantısı düzenleyen Şardan, yöneltilen soruları yanıtladı.
     Fenerbahçe karşısında son derece güzel ve önemli bir galibiyet aldıklarını aktaran Şardan, pazartesi günü sabahından itibaren yeniden mesailerinin başına döndüklerini ifade ederek, ''Zafer sarhoşluğundan tamamen uyandık. Bu haftaki maçımızın da en az o maç kadar zor olduğunun farkındayız. Aynı ciddiyet ve yüreklilikle hazırlanıyoruz'' dedi.
     Fenerbahçe maçı öncesi tüm camia olarak tek yürek olduklarını ve sarı-kırmızılı takımın da mükemmel bir mücadele ortaya koyduğunu söyleyen Yiğit Şardan, ''Haklı bir galibiyet aldık, ancak hiçbir şekilde lig bitmedi ve henüz şampiyon olmadık. Sezonun sona ereceği 11 Mayıs'a kadar aynı ciddiyetle çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Biliyorsunuz o tarih Anneler Günü'ne de denk geliyor. Biz ise çıldırma günü olarak kutlayacağız. Şampiyonluğumuzu o gün çılgınlar gibi kutluyor oluruz. Ancak 15 gün daha ciddi bir şekilde çalışacağız'' diye konuştu.
     Yiğit Şardan, derbi maç sonrası Samandıra Tesisleri önünde sarı-lacivertli taraftarların Fenerbahçe takımı oyuncularına yönelik tepkilerini, telvizyondan üzülerek izlediğini söyledi.
     Galatasaray'ın bu hafta sonu deplasmanda yapacağı Sivasspor maçı için taraftarların yoğun ilgisi nedeniyle bu şehre bir kaç uçak kaldırmayı planladıklarını söyleyen Yiğit Şardan, kendilerine ayrılacak bilet sayısının henüz netleşmediğini kaydederken, Sivasspor'la ligin gerçek finalini oynayacaklarına inandığını ifade etti.

Bu haber 449 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,571 µs