En Sıcak Konular

Yakup Musa

Hakikat
Yakup Musa
24 Eylül 2011

YASEMİN ÇONGAR BAŞBAKAN ERDOĞAN'I İTİRAF ETTİ: TARAF, BAŞBAKAN TARAFINDAN DESTEKLENİYOR!



 

 

            ABD’nin en büyük radyo kanalı Ulusal Halk Radyosu, 30 HAZİRAN 2010 tarihinde Taraf Gazetesini ve Ergenekon iddianamelerini ele alan bir program yaptırdı. Radyonun muhabiri Julia ROOKE, yaklaşık 5 dk. süren programı İSTANBUL’a gelerek hazırladı.

 

  Radyo internet sitesinden duyurduğu programın sunuşunu şöyle yapıyor? “Julia ROOKE, bu küçük gazetenin gücünü kimden aldığını  ve arkasında kimlerin durduğunu bildirecek

 

           Bu sunuşun ardından programa geçiliyor. Taraf Gazetesinin Genel Yayın Yönetmen YardımcısıYasemin ÇONGAR, arkalarında kim olduğunu rahatlıkla, çekinmeden söylüyor. ÇONGAR sözlerine şöyle devam ediyor?

 

            Yasemin ÇONGAR Taraf’ın yayınladığı bilgileri anlatıyor ve şunları ekliyor; gazete Başbakan ve devlet istihbaratının başındakiler tarafından destekleniyor, cesaretlendiriliyor.

 

 Taraf yazarlarından Murat BELGE’de , Ergenekon düzmecesine hizmet eden sözde haberlerin kaynağını anlatmaktan çekinmiyor. Julia ROOK’e konuşan BELGE, şunları söylemiştir:

 

           Bana göre tüm bunlar savcı tarafından polise aktarılan ve o kanal ile bize ulaşan bilgiler, sadece bize değil diğer yayınlara da ulaşıyordu. Fakat Taraf, diğerlerinden daha fazla bir şey yapmıyor. (Peki bu durumda bir acayiplik yok mu? Savcı ve emniyet neden elde mevcut TSK.’ya ait sözde gizli bilgileri Taraf Gazetesine servis yapıyor? Bu durum resmi devlet dairelerine yakışıyor mu? Kendilerinde bulunması gereken çok gizli sözde belgelerin mahkemeye ulaşıncaya kadar saklanması/korunması gerekmiyor mu? Yoksa bir gazeteye sızdırmak devlet adabına çok ters düşmekte, yargının tarafsız olduğunu düşüncesine gölge düşürmektedir.)

 

           ABD’nin Ulusal Halk Radyosu muhabiri Julia ROOKE, Hürriyet yazarı, Cüneyt ÜLSEVER ile görüşmüş. Yasemin ÇONGAR ve Murat BELGE’nin aksine Cüneyt ÜLSEVER Ergenekon iddialarına inanamadığını söylüyor.

 

            Julia ROOKE, ÜLSERVER ile yapmış olduğu görüşmeyi söyle aktarmıştır:

 

           Sözde Balyoz Darbe Planı’nın uydurma olduğunu o da kabul ediyor. (doğrusu da budur. Y.M.) Taraf’ın muhbir diye nitelendirdiklerinin yalnız olduğu fikrine inanmıyor. Bu muhpirlerin iyi organize edilmiş bir tezgahın parçası olduklarını söylüyor.

 

           Bizlerde de burada açıkça gerçekleri açıklayalım. Balyoz ve diğer ihtilal planlarının hepsi yabancı ABD, katil Siyonist İsrail tarafından üretilmektedir. Ellerinde iyi yetiştirilmiş siber kalifiye elemanları sayesinde her türlü yazılı belge, doküman, CD, kaset ve hür türlü belge aslına uygun olarak üretilmekte Taraf Gazetesi’ne sızdırılmaktadır. Zayıflatılmış bir TSK. BOP  Projesi’nin gerçekleştirilmesinin önündeki en büyük engeldir. Ordunun bilgili, önemli görevlerde bulunun personeli ABD, İsrail’in gözetiminde/istemiyle tutuklanmış böylece zayıflatılmış bir TSK. İle BOP Projesi’nin gerçektirilmesi kolaylaştırılmıştır. Bu yapılan tutuklamalar sebebiyle T.C. tarihinde ilk defa tatbikatı yönetecek komuta kademesinin eksik olması nedeniyle tatbikatlar ertelendi. Bu ordunun tavır alması değil, personel zafiyetinden kaynaklanmaktadır.

  

 Bu ilk girişim dönemin savcısı Ferhat SARIKAYA tarafından ilk provası dönemin Gnkur. Bşk. Yaşar BÜYÜKANIT’A uygulanmak istenmiş, fakat o zaman hükümetin elinde olmayan, bağımsız HSYK tarafından bu tertip durdurulmuştu. Yani ilk girişim başarısız olmuştu. Yani bu oyunun başlangıcı bu olayla başlamaktadır. Özetle bu oyunların hepsi ABD ve Siyonist kaynaklıdır. Kendileri tarafından üretilip, hazırlanmıştır.

   

          Zamanla bütün komployu kuranlar deşifre olacak, adalet yerini bulacaktır. Ama içimizde bu şer plana destek veren, beğenen, doğru kabul edenleri kınıyorum. Bu vatan hepimizin, büyük Siyonist İsrail kurulacak diye elbette topraklarımızdan parça vermeyeceğiz.

 

Selam, saygı ve dualarımla.

 

Yakup MUSA

 

24.09.2011

 



Bu yazı 2,176 defa okundu.






Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.





    Diğer köşe yazıları

     Tüm Yazılar 
    • 28 Ekim 2015 TÜRKİYE'DE BAŞKANLIK SİSTEMİ
    • 16 Ekim 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI (3)
    • 2 Ekim 2015 TCG MUAVENET FACİASI!
    • 17 Ağustos 2015 AMERİKAN ÇOCUKLARI ÇUVALDA
    • 6 Haziran 2015 TÜRKİYE'DE BAŞKANLIK SİSTEMİ
    • 24 Mayıs 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI (2)
    • 19 Mayıs 2015 KÜRECİK RADARI İSRAİL İÇİN ÇALIŞIYOR!
    • 11 Mayıs 2015 BALYOZ DAVASI BİLİRKİŞİ RAPORLARI
    • 26 Nisan 2015 100. YILINDA ÇANAKKALE SAVAŞLARI
    • 13 Nisan 2015 İCRA VE İFLAS KANUNUNUN KABÜLÜ
    • 1 Nisan 2015 31 MART VAK’ASI
    • 18 Mart 2015 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ
    • 4 Mart 2015 28 ŞUBAT BELGESİ
    • 31 Ocak 2015 SOYKIRIM İFTİRASI
    • 28 Aralık 2014 EHLİ KÜFÜRE BENZEMEKTEN KAÇINMAK!
    • 22 Aralık 2014 DÜNYA HABERLERİNİ CIA YAPTIRIYOR!
    • 20 Kasım 2014 TCG. MUAVENET FACİASI
    • 15 Eylül 2014 27 MAYIS VE 12 EYLÜL DARBESİ
    • 10 Haziran 2014 27 MAYIS DARBESİ VE MASONLAR
    • 1 Haziran 2014 27 MAYIS DARBESİ GERÇEKLERİ

    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    8,936 µs