En Sıcak Konular

DÜNYA ACADEMY'NİN İLK ''THİNK TANK'' BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ

4 Mart 2021 17:41 tsi
DÜNYA ACADEMY'NİN İLK ''THİNK TANK''  BULUŞMASI GERÇEKLEŞTİ ‘’Think Tank’’ toplantılarını gelenekselleştirmeyi amaçlayan ve ikincisi için şimdiden hazırlığa başlayan Dünya Academy, korona virüs sebebiyle eğitmenlerini hibrit modelleme ile ağırladı.

Dünya Academy’nin  ilk ‘’Think Tank’’ buluşması gerçekleşti

Tüm eğitim kurumlarına, Türkiye’nin önde gelen kurum, dernek ve odaları ile sektör profesyonelleri ve çalışanlarına terzi işi eğitimler ve eğitim danışmanlığı hizmetleri sunan Dünya Academy, tamamı akademisyen ve iş profesyonellerinden oluşan eğitmen kadrosu ile ilk ‘’Think Tank’’ toplantısını düzenledi. Dünya Eko A.Ş. CEO’su ve Dünya Academy Kurucusu Burcu Kösem’in moderatörlüğünde gerçekleşen buluşmada Türkiye’nin önde gelen iş profesyonelleri ve eğitmenleri üretken bir sohbet gerçekleştirdi.

Dünya Academy’nin eğitmenleri için Dünya Academy Direktörü Evrim Sümengen ve Dünya Academy Eğitim Direktörü Kerim Biçer tarafından hazırlanan ve oyunlaştırma tekniği ile zenginleştirilmiş münazarada tüm katılımcılar çok eğlenirken aynı zamanda nokta atışı tespitler, bireysel ve toplumsal çözümler de ortaya konuldu. Salgın süreci ve devam eden karantinalar sebebiyle değişen eğitim modelinin detaylı bir şekilde tartışıldığı münazarada fikir alışverişinde bulunuldu.

İlk Think Tank toplantısı hibrit modelle gerçekleşti

‘’Think Tank’’ toplantılarını gelenekselleştirmeyi amaçlayan ve ikincisi için şimdiden hazırlığa başlayan Dünya Academy, korona virüs sebebiyle eğitmenlerini hibrit modelleme ile ağırladı. Nitelikli eğitime verdikleri önemin altını çizen Dünya Eko A.Ş. CEO’su Burcu Kösem, eğitime bütünsel bir bakış açısı getirerek Dünya Eko A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Didem Demirkent önderliğinde Dünya Academy’e can verdiklerini, Academy çatısı altında çağa ayak uyduran, nadir, özgül eğitimler ve eğitmenler ile eğitim kurumlarının yanı sıra; Türkiye’nin önde gelen sanayi ve ticaret odaları ile derneklerine, sektör yöneticileri, profesyonelleri ve çalışanları ile bireylere eğitim ve danışmanlık hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirtti.

Eğitimler farklı branşlarda ve ezber bozan içeriklerle başladı

Uzman profesyoneller ve akademisyenlerden oluşan eğitmen kadrosu ile eğitimlere başladıklarını söyleyen Kösem; ‘’Basımevinden ajansa, yayıncılıktan e-ticarete kadar birçok alanda faaliyetlerini sürdüren Dünya Eko A.Ş. eğitim sektöründe de Dünya Academy ile yeni bir yolculuğa adım atıyor. Kökleri yarım asırlık deneyime dayanan Dünya Academy, alışılagelen eğitim sistemini dönüştürerek geliştirmeyi ve özgürleştirmeyi amaçlıyor” şeklinde konuştu. Eğitmen ve danışmanlarının her birinin kendi alanlarında deneyimli, profesyonel kariyere ve derin bilgi birikimine sahip kişilerden oluştuğunu vurgulayan Kösem; “Satıştan kişisel gelişime, liderlikten ekonomiye, girişimcilikten finansa geniş yelpazeli eğitim seçenekleri ile birlikte beyin tabanlı eğitim, sıfır atık ve hayat manevraları gibi farklı başlıklarla bugüne kadar değinilmemiş konular ele alınıyor. Değişimde sürekliliği yakalayabilmek için bilgi ile çalışmayı ilke edinen Dünya Academy, öğrenmeyi öğrenen, teknolojiye hakim, sentezci, yenilikçi, farklı değerlere saygılı kişiler yetiştirmek için tüm süreci titizlikle yönetiyor.” diye konuştu.

Eğitimler farklı branşlarda ve online olarak başladı

Dr. Timur Yılmaz ile Beyin Tabanlı Eğitim dışında, Kazananlar Kulübü ve Hayat Manevraları Programları kapsamında Dr. Murat Kaplan ile Yüz Okuma ve Davranış Analizi Yöntemleri, Ender Merter ile 360 Derece İletişim, Funda Şen ile A’dan Z’ye Youtube, Burcu Kösem ile Değişim Yönetimi, Evrim Sümengen ve Kerim Biçer ile Koç Gibi Olmak, Dolunay Obruk ile Sanatçı Gözüyle Hayat ve Kürşat Tuncel ile Kazanma Sanatı eğitimlerini sürdüren Dünya Academy, farklı eğitim paketleri ile de önümüzdeki günlerde adından söz ettirecek.

Eğitmenler:

Prof. Dr. Elif Hobikoğlu, Prof. Dr. Kenan Dikilitaş, Dr. Hakan Çınar, Dr. Murat Kaplan, Dr. Timur Yılmaz, Dr. Yavuz Dizdar, Av. Begüm Günel, Burcu Kösem, Dolunay Obruk, Ebru Demir Koçak, Ender Merter, Evrim Sümengen, Fikriye Aslan, Funda Şen, Gizem Yavuz, Gülfem Aslan, Işık Şerifsoy, Jannet Miller, Kerim Biçer, Kürşat Tuncel, Nazlı Sarp, Nazan Güner, Nurperi Cömert, Özge Bulut Maraşlı, Özge Karaoğlu Ergen, Sinem Atamsoy Koşar, Ümit Kalko, Zeliha Sunal.

Eğitimler:

Yeni Nesil Girişimcilik, Koç Gibi Öğretmen Olmak, Beyin Tabanlı Eğitim, LGS Anneleri, Liderin Beyni, Farkındalıklı Liderlik, İnsan Okuryazarlığı, Satış, Kişisel Gelişim, Gayrimenkul ve İnşaat Sektörüne Özel Eğitimler, Aile Şirketleri, Performans Yönetimi ve Analizi, Nöro-Ekonomi, İnovasyon, 360 Derece İletişim, Temel Dijital Pazarlama, Kurumsal İletişim, Youtube Eğitimi, Yüksek Performanslı Ekip Yönetimi, Eğitim Girişimciliği, Comfort Teaching, Professional Learning and Development, Digital Teacher, Finansal Analiz, Yatırım Projeleri Değerleme Yöntemleri, İşyerinde Suistimal ve Hile, İkna Sanatı, Marka Olmak, Hayat Manevraları, Performans Psikolojisi, Sıfır Atık, Yaratıcı Drama, Oyunlaştırma, Exclusive English Programme, Velilerle Evde İngilizce.



Bu haber 576 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,550 µs