En Sıcak Konular

AIECEC AVRUPA KONGRESİ TÜRKİYE'DE

10 Mart 2020 14:58 tsi
AIECEC AVRUPA KONGRESİ TÜRKİYE'DE Antalya'da 11-15 Mart arasında düzenlenecek olan kongreye 40'ı aşkın ülkeden 450’den fazla gencin katılımı ile gerçekleşecek

AIESEC Avrupa Kongresi Türkiye’de

50 yılı aşkın süredir düzenlenen Avrupa'nın en büyük kongresi geçen senenin ardından bu sene de Türkiye tekrardan ev sahipliği yapacak.

Antalya'da 11-15 Mart arasında düzenlenecek olan kongreye 40'ı aşkın ülkeden 450’den fazla gencin katılımı ile gerçekleşecek. Avrupa'nın ve Dünya'nın sorunlarının konuşulacağı kongrede bunun yanı sıra kendi kültürlerinin tanıtıp eğlenceli vakitler geçirecekleri zamanlar olacak. 11 Mart günü saat 12:00’da Kültürler Panayırı etkinliği başlayacak. Etkinlik halkın katılıma açık olup, Antalya IC Santai Belek Hotel’de gerçekleşecek.

Dünyanın 128 Ülkesinden ençler

1948 yılında, dünyada kültürlerarası etkileşimi oluşturabilme hayali ile kurulan AIESEC, günümüzde 128 ülkede gönüllülük ve staj faaliyetlerine devam ediyor. Kurulduğu andan bu yana dünyanın gençler tarafından yürütülen en büyük gençlik organizasyonu unvanını taşıyan kurum 1954'de iş dünyamızın öncülerinden Nejat Eczacıbaşı'nın atılımlarıyla ülkemizde faaliyet göstermeye başladı.

AIESEC Nedir?

1954’den bu yana ülkemizde faaliyet gösteren AIESEC Türkiye, gençlerin liderlik potansiyellerini geliştirmeleri adına; uluslararası sosyal sorumluluk projeleri, girişimcilik stajları ve profesyonel staj imkanları sağlayan dünyanın en büyük gençlik organizasyonu olarak biliniyor.

Türkiye’de 17 şehirde 19 birim olarak 1000’e yakın gönüllü ile birlikte katma değer üreten üniversite gençleri 10.000’den fazla gencin uluslararası programlardan yararlanması için ter döktü. Yapılan projelerle on binlerce engelli, ilkokul ve lise öğrencisine; İngilizce eğitiminden girişimciliğe, sosyal girişimcilikten liderliğe, gençlerin kariyerlerine etki edecek kadar çeşitli konularda eğitimler verildi. 128 ülkenin katıldığı uluslararası kongrede AIESEC Türkiye yaptığı etki ve değişim ile diğer ülkelere örnek olarak gösterildi.



Bu haber 892 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,313 µs