En Sıcak Konular

ERDOĞAN YİNE TEHDİT ETTİ

14 Ocak 2014 23:18 tsi
ERDOĞAN YİNE TEHDİT ETTİ Erdoğan, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu bir kez daha komplo olarak niteleyerek, "Yolsuzluk süsü verilerek bir anda Türkiye'de büyük bir belirsizlik ve kaos ortamı için ne gerekiyorsa harekete geçirilmiş" diye konuştu.

Erdoğan, yine tehdit etti
 
BAŞBAKAN Erdoğan, 17 Aralık rüşvet ve yolsuzluk operasyonunu bir kez daha komplo olarak niteleyerek, "Yolsuzluk süsü verilerek bir anda Türkiye'de büyük bir belirsizlik ve kaos ortamı için ne gerekiyorsa harekete geçirilmiş" diye konuştu. Devlet içindeki paralel yapıyı ortaya çıkarmak zorunda olduklarını söyleyen ve tehditlerini sürdüren Erdoğan, "Acırsanız acınacak hale gelirsiniz" dedi.
 
AKP Grup Toplantısında konuşan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 17 Aralık operasyonunun 3 yıldır planlandığını öne sürerek "Yıllarca hazırlanan senaryo yerel seçimlere 3 ay kala harekete geçirildi. Malum medya hemen harekete geçiyor. Şantaj ve ihanet çeteleriyle birlikte çalışıyorlar. Medyada görev dağlımı yapılmış kalemler verilen emirleri k‰ğıda dökmeye başlamış. Yolsuzluk süsü verilerek bir anda Türkiye'de büyük bir belirsizlik ve kaos ortamı için ne gerekiyorsa harekete geçirilmiş" diye konuştu.
 
Devlet içindeki paralel yapıyı ortaya çıkarmak zorunda olduklarını söyleyen Erdoğan, "Acırsanız acınacak hale gelirsiniz" dedi.
 
Erdoğan, 17 Aralık operasyonunda maşa olarak kullanılan örgütün tüm taraftarlarını harekete geçirdiğini söyleyerek "İftira, yalan, sindirme, şantaj her ne varsa devreye alınmıştır" şeklinde konuştu.
 
 
"SEÇİM SÜRECİNE DARBE VURMAYA ÇALIŞIYORLAR"
 
"Yapılan operasyon AK Parti hükümetine değil, Türkiye'nin milli çıkarlarına ve 76 milyona yönelik bir operasyondur. Yolsuzluk kılıfına gizlenmiş bir saldırı demokrasiye ve seçimlere yöneliktir" diyen Erdoğan, "17 Aralık darbe girişimi çözüm sürecini de hedef almıştır. Aynı örgüt daha önce MİT Müsteşarı'nı tutuklatıp devre dışı bırakılmasını istemiştir. Bu girişimlerinde başarısız olan örgüt 17 Aralık darbe girişimiyle seçim sürecine de darbe vurmaya çalışıyor. Bu aziz millet asla seçim sürecinin sabote edilmesine izin vermeyecektir. 30 Mart bunun göstergesi olacaktır" ifadesini kullandı.
 
'HSYK'DA RTÜK BENZERİ BİR UYGULAMAYA GİDİLEBİLİR'
 
"Yargıyı bir örgütün tehlikeli sultasından kurtacağız. Şu anda attığımız adım budur, anayasa aykırı değil bu" diyen Erdoğan, "Dün cumhurbaşkanımızla da görüştük, diğer genel başkanlar da görüştü. Eğer muhalefet anayasa değişikliğini bu konuyla ilgili beraber yapalım derse biz yasa teklifini dondururuz. Fakat bugünkü görüşmeler belirleyicidir.
Çünkü anayasa değişikliği yasa değişikliğinin çok daha ötesindedir. HSYK'da RTÜK benzeri bir düzenlemeye gidilebilir. Parlamentro içinde grupların kendi gücüne sayılarına göre HSYK içinde onlar da temsil edilme imkanını bulacaklardır. Biz buna da sıcak bakıyoruz" dedi.

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?id=32719




Bu haber 597 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,404 µs