En Sıcak Konular

PFDK CEZA YAĞDIRDI

29 Ocak 2008 10:39 tsi
PFDK CEZA YAĞDIRDI Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Turkcell Süper Lig kulüplerinin üzerine adeta ceza oldu yağdı.

ANKARA - Futbol Federasyonu Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Turkcell Süper Lig kulüplerinin üzerine adeta ceza oldu yağdı.
     Süper Lig'in geride kalan 20 haftalık bölümünde kulüplerle ilgili dosyaları görüşen ve aldığı kararlarla zaman zaman tepki çeken Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu, verdiği para cezalarıyla takımların belini büktü. Hemen hemen bütün kulüplere para cezası veren kurul, şu ana kadar 18 Süper Lig ekibini toplam 496 bin YTL para cezasına çarptırdı.
     20 haftalık lig maratonunda Beşiktaş, aldığı para cezaları nedeniyle en fazla canı yanan kulüp oldu. Kurul, siyah-beyazlı ekibi toplam 110 bin YTL ile cezalandırırken, genel menajer Sinan Engin 1 maç hak mahrumiyeti ve 5 bin YTL para cezası, futbolcu İbrahim Üzülmez ise 3 maç oynamama cezası aldı.
     Beşiktaş'ı, şu ana kadar aldığı 65 bin 500 YTL'lik cezasıyla Bursaspor izledi. Yeşil-beyazlı ekip, kuruldan ayrıca 1 maç seyircisiz oynama cezası aldı.
     Sezona 5 maç seyircisiz oynama cezasıyla başlayan Galatasaray ve ligin ilk haftasında sahasında Sivasspor ile yaptığı maçta çıkan olaylar nedeniyle 5 maç sahası kapanan Trabzonspor, şu ana kadar 39 bin 500 YTL para cezası aldı. Fenerbahçe ise aldığı 31 bin 500 YTL'lik para cezasıyla bu takımların arkasında yer aldı.
     Ligde gösterdiği performansla üst sıraları zorlayan Kayserispor, bu sezon hiç para cezası almayan tek kulüp özelliğini taşıyor.

Bu haber 306 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,228 µs