En Sıcak Konular

''SÜRECİN ADI ÇÖZÜM DEĞİL ÇÖZÜLMEDİR''

14 Nisan 2013 22:00 tsi
''SÜRECİN ADI ÇÖZÜM DEĞİL ÇÖZÜLMEDİR'' Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İmralı sürecine ilişkin, "Bu sürecin ismi çözümdür, fakat aslı çözülmedir" dedi.

Sürecin adı çözüm değil çözülmedir!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Sekreteri İsmet Büyükataman, İmralı sürecine ilişkin, "Bu sürecin ismi çözümdür, fakat aslı çözülmedir" dedi. Büyükataman, düzenlediği basın toplantısında, Türkiye'nin zor günler geçirdiğini, milli kimliğin erozyona uğratıldığını söyledi. MHP'nin, Türk milletinin birliğinin teminatı olduğuna işaret eden Büyükataman, "Bursa'da düzenlenen, Milli Değerleri Koru ve Yaşat temalı açık hava toplantısında yapılan ihtar yerini bulmuş, art niyetlilere geri adım attırılmıştır" dedi. Açık hava toplantılarının ikincisinin İzmir'de düzenleneceğini ifade eden Büyükataman, şunları söyledi: "Türk'ün istiklaline sahip çıkma kararlılığının timsali olan, Hasan Tahsin'in düşmana ilk kurşunu attığı İzmir'de, Türk İzmirimizde, Müslüman İzmirimizde bayrak mitingi düzenleyeceğiz. İzmir'i 'gavur'diyerek suçlayan gafiller, bu kutlu vatan parçasının Türk mü, gavur mu olduğunu meydanlardan yükselen milli kararlılık beyanlarıyla tekrar işitmek durumunda kalacaklardır. İzmir'deki bayrak mitinginde, Türkiye'yi bölmek isteyen mihraklara karşı bayrak nöbetinin MHP'de olduğu, bu uğurda milletimizin her ferdinin kanlarını ve canlarını feda etmeye hazır olduğu bir kere daha ilan edilecektir." 
 
Akiller neyi çözecek!
 
Büyükataman, MHP'nin terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan ile görüştüğüne ilişkin spekülasyonlar yapıldığını, buna karşın MHP'nin konuya ilişkin açıklamalarının medyada yer almadığını savundu. MHP'nin çözüm sürecine ilişkin tutumunun, doğru anlaşılması gerektiğine dikkati çeken Büyükataman, şöyle devam etti:  "Bu sürecin ismi çözümdür, fakat aslı çözülmedir. MHP, PKK ile pazarlığa karşıdır. MHP, vatandaşlarımızın bir bölümünün Türk milleti içinden çekilip alınmasına, milletin parçalanmasına karşıdır. MHP, analar ağlamasın diye teröre darbe indirmiştir. 63 kişiden oluşan Akil İnsanlar Heyeti, neyi çözecek, neyin sürecini kabullendirmeye neleri anlatacaktır? Bu, sözde 63 akil insan, çözüm olarak neyi önerecek, barış olarak neyi sunacaktır? Türk milleti sabırlıdır. Neye, nereye kadar tahammül edeceğini bilir. Ancak o tahammül sınırı aşılırsa ne olacağını da hiç kimse tahayyül edemez."


Kaynak: YENİÇAĞ GAZETESİ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=83142



Bu haber 568 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,219 µs