En Sıcak Konular

HOTMAIL'E VEDA

6 Ağustos 2012 10:02 tsi
HOTMAIL'E VEDA Yazılım devi Microsoft, tablet ve masaüstü bilgisayarları tek merkezde toplayan Windows 8’in lansmanından önce radikal adımlar atmaya devam ediyor.

Hotmail'e veda

Yazılım devi Microsoft, tablet ve masaüstü bilgisayarları tek merkezde toplayan Windows 8'in lansmanından önce radikal adımlar atmaya devam ediyor. Microsoft'un popüler e-posta servisi Hotmail isim değiştiriyor, yerini Outlook.com'a bırakıyor. Windows 8 ve Windows Phone sistemler bu servisi baz alırken, bazı ek özellikler de Outlook'a eklenmiş olacak. Örneğin Skype üzerinden konuşmak isteyen kullanıcılar, bunun için Outlook'u kullanabilecek. Outlook, Facebook, Twitter ve LinkedIn gibi sosyal ağ servisleriyle de entegre bir şekilde çalışacak. Bunun dışında kullanıcılar Microsoft Word, Excel, PowerPoint ve SkyDrive servislerine de yine Outlook üzerinden erişebilecek.

Yeni e-posta 
Microsoft'un yeni e-posta hizmeti Outlook, zamandan tasarruf etmenizi sağlayacak birtakım özelliklerle geliyor ve e-posta deneyiminizi baştan aşağı değiştirmeyi planlıyor. Hizmet, gizlilikten reklam konumlarına her şeyi dikkatiniz dağılmadan, daha hızlı yapmanız için tasarlanmış. Hizmeti kullanmak için şu an ön izleme için kaydolmanız mümkün. Hotmail.com veya Live.com e-posta adresiniz varsa hesabınızı Outlook.com'a yükseltmeniz de mümkün (Seçenekler menüsünden Outlook.com'a Yükselt'i seçerek). Yükseltme seçeneğini kullandığınızda yeni arayüze geçiş yapıyorsunuz, ancak alan adınız eskisi gibi kalıyor. Microsoft, yeni Outlook.com ile Hotmail'den sonra kulağa profesyonel gelen bir e-posta platformu oluşturmuş görünüyor. Outlook.com'un arayüzü, Windows 8'den etkileniyor ve ondan birçok öğe alıyor. Bunun yanında Facebook, Twitter ve Skype ile bütünleşik olan hizmet, SkyDrive ile derinden bağlı. Hizmet ile gönderilebilen en büyük ek dosya boyutu 300MB olarak belirlenmiş. Daha iyisi ise slayt gösterilerini, videoları Outlook içerisinden görüntüleyebiliyor, belgelerinizi direkt olarak düzenleyebiliyorsunuz. 

Üye patlaması
Hizmet, Excel, Word ve PowerPoint belgelerini direkt olarak açmaya görüntülemeye veriyor. Microsoft'un Outlook.com için sunduğu depolama alanı ise "sınırsız". Bu sınırsız depolama alanının ne tür kısıtlamalara sahip olduğu şimdilik bilinmiyor. Bu arada Microsoft'un Outlook.com'u hizmete açmasının sadece birkaç saat ardından 1 milyonun üzerinde kişinin yeni e-posta hizmetine üye olduğu ortaya çıktı.

Kaynak: YENİÇAĞ http://www.yg.yenicaggazetesi.com.tr/habergoster.php?haber=71152


Bu haber 937 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,666 µs