En Sıcak Konular

BESLEME VE YANAŞMA BASIN ''YEŞİLTAŞ BASKINI''NI DA ''SAPTIRMA'' TELAŞINDA

22 Haziran 2012 20:32 tsi
BESLEME VE YANAŞMA BASIN ''YEŞİLTAŞ BASKINI''NI DA ''SAPTIRMA'' TELAŞINDA Besleme ve yanaşmalara göre, hükümet masum, şeytan üçgeni masum, PKK masum, İmralı masum, Kandil masum. Bütün suç tutuklu Generaller ve şehitlerde.

Yıkım ekibi iş başında
 
Besleme ve yanaşmalara göre, hükümet masum, şeytan üçgeni masum, PKK masum, İmralı masum, Kandil masum. Bütün suç tutuklu Generaller ve şehit olanlarda.
 
 Dağlıca'da Yeşiltaş Karakolu'na yapılan kahpe saldırı da yıkım ekibini durduramadı. Benzer durumlarda görmeye alıştığımız film yine vizyona girdi. Bütün Türkiye büyük bir infialle, bu kalleşliğe cevap verilmesini beklerken, yıkım ekibi, hükümeti bir şey yapmaması için angaje tutmaya çalışıyor.
ADINA "AÇILIM" DENİLEN YIKIM
AKP'nin şartsız ve eksiksiz biçimde ele geçirdiği Türk medyası, anaların göz yaşı sel gibi akarken de, üzerine düşeni yapmaktan geri kalmıyor. Adına "açılım" denilen yıkım projesinin basındaki yanaşma ve besleme savunucuları, televizyon programlarında ve tutukları köşelerde milletin aklıyla alay eden değerlendirmeler yapıyorlar.
Bu güruh dağdaki katileri neredeyse masum ilan ederken, bütün suçu bu ülkenin bölünmez bütünlüğünü savunanlara ve bu yolda ağır bedeller ödeyenlere yüklüyorlar. Yazdıkları yazılara, yaptıkları yorumlara bakılırsa, Dağlıca kalleşliğinde hükümet masum, şeytan üçgeni masum, PKK masum, İmralı masum, Kandil masum. Bütün suç tutuklu Generaller ve şehit olanlarda. İçlerinde bu alçaklığı Ergenekon veya Balyoz sanıklarına dayandıracak kadar ileri gidenler de var.
 
ZANA'YI HAKLI ÇIKARABİLMEK İÇİN...
Yıkım ekibinin hükümetin yetersizliğini kapatmak ve zihin bulandırmak için yazılıp söyledikleri dağdaki katilleri ve onların siyasi uzantılarını bile geride bırakıyor. Leyla Zana'nın birkaç gün önce yaptığı değerlendirmelerle iyice coşan bu güruh, daha da ileri gidebilmek ve Zana'yı haklı çıkarabilmek için akıl ve mantık sınırlarını zorlayan değerlendirmelere yöneliyor. Bu yazılar ve sözler Türk milletine bu ihaneti de hazmettirmenin yanında, PKK'nın bütün unsurları için de büyük moral ve destek oluyor.
Yıkım ekibinin en büyük korkusunu Kandile bir operasyon yapılması ihtimali oluşturuyor. Barzani'yi zor durumda bırakacak, katileri etkisiz hale getirecek, siyasi uzantılarını caydıracak böyle bir operasyonun yapılmaması için tam bir seferberlik halindeler. Operasyonların terörü durdurmaya yetemediği gibi bir yalanı her fırsatta tekrarlıyor ve hükümeti Oslo benzeri müzakerelerle teslim olmaya zorluyorlar. Daha da ileri giderek, PKK'yı masum ve haklı göstermeye kadar işi götürüyorlar.
Hükümetin olaydan sonra yaptığı açıklamalar, yıkım ekibini son derece mutlu etti. Türkiye'nin AKP ile 10 yılda nereden nereye geldiği, ihanetin nasıl yayıldığı, terörün nasıl arttığı, gözyaşlarının nasıl aktığı bu ekibin ilgi alanına girmiyor. Bu durum bundan sonra neler olacağının da işaretini veriyor. Hükümetin bu tutarsızlığı ve etrafındaki bu yanaşma ve besleme takımımın bu tavrı Türkiye'yi çok daha zor ve sıkıntılı bir dönemin beklediğini ortaya koyuyor.



Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ http://www.ortadogugazetesi.net/haber.php?haber=yikim-ekibi-is-basinda&id=24399


Bu haber 790 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,289 µs