En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TAN ÜÇ PUANLIK KAPANIŞ:1-0

23 Aralık 2011 08:41 tsi
BEŞİKTAŞ'TAN ÜÇ PUANLIK KAPANIŞ:1-0 Ligde son 2 maçından beraberlikle ayrılan Kartal, uzun süredir sessiz olan Portekizli yıldızıyla sonuca gitti.

Beşiktaş: 1 - Kardemir Karabükspor: 0
 
Ligde son 2 maçından beraberlikle ayrılan Kartal, uzun süredir sessiz olan Portekizli yıldızıyla sonuca gitti.
 
İlk yarının son haftasında Beşiktaş, alt sıralardan kurtulmak isteyen Kardemir Karabükspor'u ağırladı. Siyah-beyazlılar, 4 maçtır galibiyet hasreti çeken rakibi karşısında 1-0'lık skorla sevinen taraf oldu.
 
Fi Yapı İnönü Stadı'nda oynanan karşılaşmanın tek golünü 39. dakikada Hugo Almeida kaydetti. Ligde son olarak Fenerbahçe derbisinde ağları sarsan Porteklizli futbolcu, 8 maç sonra yeniden golle tanıştı. Mücadelenin son dakikasında ise Necip'in müthiş şutu üst direkten döndü.
 
Böylece siyah-beyazlar, ligin ilk yarısını 32 puanla 3. sırada tamamladı. Beşiktaş, ligdeki yenilmezlik serisini de 7 maça çıkardı. Bu sezon 11. yenilgisini alan Karabükspor ise 12 puanda kaldı.
 
Geçen sezondan 3 puan fazla topladı
Ligde geçen sezon 17 maçlık ilk bölümü 28 puanla 5. sırada tamamlayan  siyah-beyazlı ekip, bu sezon ise ilk yarıda 32 puanla 3. sırada yer aldı. Beşiktaş, geçen sezonun ilk yarısında, 42 puanlı lider Trabzonspor'un tam  14 puan gerisinde kalmıştı.
        
Beşiktaş'ta 6 gün izin
Beşiktaş'ta futbolcular devre arasında 6 gün izin yapacak. Siyah-beyazlılar, ikinci yarı hazırlıklarına 29 Aralık Perşembe günü  başlayacak.
        
Karabükspor'un deplasman kabusu
        
Ligde 5 maçtır galip gelemeyen Kardemir Karabükspor, bu sezon deplasman  başarısı en az olan takım. Rakip sahada oynadığı 9 maçtan 8'ini kaybeden Kardemir  Karabükspor, sadece 1 beraberlikle, 1 puan toplayabildi.
        
Almeida'nın 55 günlük gol hasreti bitti
Beşiktaş'ın son dönemdeki suskun golcüsü Hugo Almeida, 55 gün sonra golle  buluştu. Siyah-beyazlı formayla son golünü 27 Ekim'de Süper Lig'de Fenerbahçe  filelerine gönderen Portekizli futbolcu, 37. dakikada kafayla attığı golle  takımına galibiyeti getirirken, 11 resmi maç sonra gol sevinci yaşadı.
        
Dolmabahçe'de 52 gün sonra kazandı
        
Dolmabahçe'de 30 Ekim'de Sivasspor'u 3-1 yenen siyah-beyazlılar, daha sonra Galatasaray ve İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile berabere kalmış, bu  süre içinde ev sahibi takım sıfatıyla sadece Orduspor'u, cezası nedeniyle Antalya'da oynadığı maçta mağlup edebilmişti.
Ekrem'in şanssız maçı
Beşiktaş'ın Kardemir Karabükspor maçında en çok gol pozisyonuna giren  futbolcusu sürpriz biçimde Ekrem Dağ oldu. İlk yarıda birçok kez gole yaklaşan Ekrem, fileleri havalandıramazken,  şanssız bir maç oynadı ve yerini 58. dakikada Necip Uysal'a bıraktı.
        
Beşiktaş 6 maç sonra gol yemedi
Kardemir Karabükspor'u 1-0 yenen Beşiktaş, 6 resmi maç sonra kalesini  gole kapadı. Siyah-beyazlılar son olarak 1-0'lık Trabzonspor galibiyetinde kalesinde  gol görmemişti.
 
 
Stat: Fi Yapı İnönü
Beşiktaş: Cenk, Hilbert, Sivok, Egemen, İsmail, Ernst, Veli Kavlak (Dk. 90+3 Tanju Kayhan), Fernandes, Ekrem, Edu, Hugo Almeida (Dk. 71 Mustafa Pektemek)
Karabükspor: Orkun, Hamza, Muhammet, Nikolic, Seric, Ekrem (Dk. 58 Necip Uysal), Ragued, Cernat, Bilal Kısa (Dk. 54 Birol Hikmet), Shelton (Dk. 85 Ali Kuçik), İlhan
Gol: Dk. 39 Almeida
Sarı kartlar: Dk. 14 Sivok, Dk. 47 Almeida (Beşiktaş) Dk. 47 Muhammet  Özdin, Dk. 72 Nikolic, Dk. 74 Birol Hikmet, Dk. 83 Shelton (Kardemir  Karabükspor)
 
 

 

Kaynak: hurriyet.com.tr {http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19525060.asp}



Bu haber 912 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,052 µs