En Sıcak Konular

ZEYBEK: ''HÜKÜMET RADARLAR KONUSUNDA YALAN SÖYLÜYOR''

18 Aralık 2011 18:02 tsi
ZEYBEK: ''HÜKÜMET RADARLAR KONUSUNDA YALAN SÖYLÜYOR'' Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Manisa’da yaptığı açıklamada iktidarı aklını başını almaya çağırdı.

"Hükümet, Radarlar Konusunda Yalan Söylüyor"

"Türkiye'yi yönetenler, Suriye'ye karşı saldırgan bir tutum içindedir. Bu hükümet, haksızdır, vicdansızdır ve sahtekardır. Yalan söylenmektedir, bu toplum kandırılmak istenmektedir. Türkiye'nin başını belaya sokacak bu maceraperest, çocukça, cahilce, tarihi bilmeyen, sinema oyucusu gibi sağda solda bir takım saçma sapan yanlış söylemleri ortaya getiren ve Türkiye'nin başını belaya sokacak olan Dışişleri Bakanı'nı ve bu iktidarı istifaya, ya da akıllarını başlarına almaya davet ediyorum."

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, Manisa'da yaptığı açıklamada, Hükümetin Malatya'ya kurulacak olan radarlar konusunda yalan söylediğini ve iktidarı aklını başını almaya çağırdı.

Demokrat Partiye katılımlar nedeniyle İl Teşkilatı tarafından düzenlenen törene katılmak üzere Manisa'ya gelen Genel Başkan Namık Kemal Zeybek, düzenlediği basın toplantısında şunları söyledi:

"Seçim döneminde Türkiye'nin meselelerini ve çözüm yollarını gündeme getirdik. Ege'de iki adanın Yunanlılar tarafından işgal edildiğini ve iktidarın bu işgal karşısında duyarsız kaldığını da ısrarla söyledik. Ancak adalarla ilgili iddialara hükümetten şu ana kadar cevap gelmedi.

Türkiye öyle büyük bir bela ile karşı karşıya ki, bizim adalardan bahsetmemiz asıl büyük tehlikeyi gözlerden uzak tutabileceği için biz o konuyu şimdilik bir kenara koyduk. Yetkili ve etkilileri yeteri kadar uyardığımızı düşünüyoruz. Hiç olmazsa Türkiye'nin saklı gündemine bu konuyu koyduk.

"Bu iktidarı istifaya davet ediyorum"

Türkiye savaşa sürüklenmek isteniyor. Türkiye'yi yönetenler, Başbakan, kimi bakanlar ve bilhassa Dışişleri Bakanı ısrarla Suriye'ye karşı saldırgan bir tutum içindedir. Bu hükümet, haksızdır, vicdansızdır ve sahtekardır. Yalan söylenmektedir, bu toplum kandırılmak istenmektedir. Ne yazık ki, insanlarımızın birçoğu da olan bitenin farkında değil. Türkiye'nin başını belaya sokacak bu maceraperest, çocukça, cahilce, tarihi bilmeyen, sinema oyucusu gibi sağda solda bir takım saçma sapan yanlış söylemleri ortaya getiren ve Türkiye'nin başını belaya sokacak olan Dışişleri Bakanı'nı ve bu iktidarı istifaya ya da akıllarını başlarına almaya davet ediyorum.

"Hükümet Radarlar Konusunda yalan söylüyor"

Kürecik'e radarın savunma amaçlı olarak konulduğu söylemleri yalandır. Böyle bir şey yok, tamamen yalan, yalan söylüyorlar diyorum. Yalan çok ağır bir sözdür, ne olurdu içlerinden birisi 'bize yalancı mı diyorsun' dese de mahkemede hesaplaşsak. Evet yalan söylüyorsunuz. Çok daha büyük bir tehlikeyi görüyorum, halkımızı uyarmak istiyorum. İran'ın bakanları, komutanları açıklıyorlar. Söyledikleri şu, 'İran'a karşı bir saldırı olursa ilk yapacağımız şey Malatya'yı vurmak' diyorlar. Çünkü sen Malatya'ya o radarları koymak suretiyle İran Devleti'nin elini bağlıyorsun.

"Sorumlulardan hesap sorulur.."

Türkiye ile İran savaştırılmak isteniyor. İktidarı bu işten caydırın, o radarlar Kürecik'e kurulmasın. O radarlar Kürecik'e kurulursa onun sonucunda Türkiye ile İran arasında bir savaş olursa yüz binlerce insan sebepsiz yere ölürse bunun müsebbibi olanlardan elbette ki hesap sorulur.''

 

Kaynak: DP Basın Merkezi  http://www.dp.org.tr/HaberDetay.asp?id=133375



Bu haber 669 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,325 µs