En Sıcak Konular

BAHÇELİ: ''SUİKAST İDDİALARININ CİDDİYE ALINACAK BİR TARAFI YOK''

16 Aralık 2011 10:47 tsi
BAHÇELİ: ''SUİKAST İDDİALARININ CİDDİYE ALINACAK BİR TARAFI YOK'' MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine suikast planladığı öne sürülen "Türk İntikam Birliği Teşkilatı Direniş Hareketi" adlı örgüte yönelik operasyonu değerlendirdi.

Bahçeli'den suikast iddialarına yanıt

''MHP'yi kardeş kavgasının içine çekmek istiyorlar''

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sosyal, siyasi ve ekonomik gündemi değerlendirmek üzere geleneksel kahvaltılı sohbet toplantısı gerçekleştirdi. Bahçeli, kahvaltıda gazetecilere yaptığı açıklamada suikast iddialarına cevap verdi.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, kendisine suikast planladığı öne sürülen Türk İntikam Birliği Teşkilatı Direniş Hareketi adlı örgüte yönelik operasyonu değerlendirdi.

Bahçeli şöyle konuştu:

-Bir yıldan beri araştırılıyor. Ama biz böyle bir konuyu hiç hissetmedik. Olağanüstü güvenlik tedbirlerinin alındığını da hissetmedik. Geçmişte bir Türk İntikam Tugayı vardı. Şimdi harfleriyle oynayıp güya yeni bir örgüt gibi gündeme getirilmek isteniyor.

-Ciddiye alınacak bir tarafı olacağını düşünmüyorum. Bizi üzen nokta böyle bir suikastin amacının Türkiye'deki kardeş kavgasını başlatmak ve onların kullandığı ifadeyle bir Türk-Kürt kavgasını başlatmak için MHP'nin, terörist faaliyet içerisinden kurulmuş bir yapıyla özdeşleştirilmesidir. Bu milliyetçi camiayı oldukça üzer.

-Çünkü MHP kardeş kavgasının ne başlatıcısı, ne sürdürücüsü ne de böyle bir olayı düşünür. MHP için hedef milletin birliği ve bin yıllık kardeşliğin devamıdır.

-1 hafta 10 gün sürmez, gözaltına alınan ve tutuklananların hepsi serbest bırakılır, Türkiye'yi meşgul eden bu konu da kapanmış olur. MHP'nin üzerinde duracağı bir konu değil.

'AK PARTİDE KAOS' UYARISI

Bahçeli, geçtiğimiz günlerde yaptığı "AK Parti'de kriz Türkiye'ye fayda getirmez" açıklanmasını soran basın mensuplarına "Kriz kimseye fayda getirmez" dedi. Yaptığı açıklamaları; tartışmaların, krizlerin Türkiye'nin hayrına olmayacağı düşüncesiyle yaptığını belirten Bahçeli, "Krizler kimseye fayda getirmez" dedi.

Devlet Bahçeli ayrıca 'AK Parti'de kriz' haberleriyle ilgili olarak, "TBMM yapısı sağlıklı bir iktidar çıkarmaya müsait değil" dedi.

 


Kaynak: GAZETEVATAN http://haber.gazetevatan.com/bahceliden-suikast-iddialarina-yanit/417827/9/Siyaset


Bu haber 674 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,478 µs