En Sıcak Konular

FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ KALESİNİ ''FÜZELER''LE YIKTI: 4-2

4 Aralık 2011 09:16 tsi
FENERBAHÇE ANKARAGÜCÜ KALESİNİ ''FÜZELER''LE YIKTI: 4-2 Sarı-lacivertli ekip, Stoch'un enfes golüyle maça fırtına gibi girdi, ancak Murat devreyi berabere ilan etti. Cristian ile Stoch'un müthiş şutları tribünün yüreğine su serpti. Ergin'in golü ev sahibini tedirgin etti, krize giren maçta Dia son sözü söyl

İddia makamı!

Sarı-lacivertli ekip, Stoch'un enfes golüyle maça fırtına gibi girdi, ancak Murat devreyi berabere ilan etti. Cristian ile Stoch'un müthiş şutları tribünün yüreğine su serpti. Ergin'in golü ev sahibini tedirgin etti, krize giren maçta Dia son sözü söyledi

Oyunun temposunu yüksek dozdan belirleyen Fenerbahçe, Ankaragücü karşısında, bu sezon içeride on kişi oynadığı Karabükspor maçı dışındaki tüm maçların kötü futbol izini silecek bir kalite düzeyine erişecekti. Aynı oranda savunma açıkları ile de anılacaktı.  Ankaragücü, ligde sonuncu da olsa, her an gole yakın ve sıradışı oyuncuları ile Fenerbahçe'yi, renkdaşının tüm üstünlüğüne rağmen ani gol pozisyonları ile zorlayacaktı.
İlk 35 dakika Fenerbahçe'nin iradesi konuştu. Sağlı sollu ataklar, uzaktan şutlar, baskılı savunma, hızlı ataklar, ileride aniden çoğalmalar.  Ancak bu manzara yine de 1-1'lik bir skor ürettiyse, bu futbolun azizliğinden olmuştur; zira reel skor değildi.
İkinci yarıya aynı kararlılıkla başlayan Fenerbahçe'de Stoch'un şuta dayalı futbolu sonuç getirecekti. Stoch, ilk yarıya kıyasla yine kaliteli bir gol atacak ve Fenerbahçe'yi Cristian ile bu şutlarla galibiyete taşıyacaktı.
Özetle Fenerbahçe, Galatasaray derbisi öncesi Ankaragücü'ne karşı kolay olmayan, ama nitelikli-hak ettiği bir galibiyet alarak nihayet "ayarını" bulduğunu gösterecekti.
18'de Stoch, Ziegler'in önüne bıraktığı topu 20 metreden kaleye şutlayarak estetik bir gole imza attı: 1-0. 42'de Özer'in kaybettiği topu Özgür, Turgut'a verdi, Turgut şutunu çekti, arka direkteki Murat kayarak dokundu: 1-1

Asist Semih'ten
48'de Turgut, Fenerbahçe kalesi önünde direk dibinden vuruşunu yaptı, Volkan iki hamlede golü önledi. 50'de Semih'in kaptırdığı top Ergin'e gol pozisyonu oldu, sürüklediği topu Volkan ile karşı karşıya dışarı attı. 51'de bu kez Cristian'ın Bienvenu'dan aldığı pasta 25 metreden kaleye gönderdiği top direkt filelere gitti: 2-1. 58'de Stoch, Semih'den aldığı topu bu kez ceza alanı içinde çaprazdan şutla filelere gönderdi: 3-1.
83'te Serdar ortaladı, Ergin kafayı vurdu ve Ankaragücü'nün ikinci golünü attı: 3-2. 88'de Dia, Gökhan'dan gelen topu Özden'in önünde yakaladı ve kolay bir vuruşla golü atıp, skoru ilan etti: 4-2

MAÇIN ADAMI
Miroslav Stoch
Şimdiye kadarki tüm hatalarını affettirecek, unutturacak türden bir başarı düzeyi yakaladı. Gol vuruşları hem cesaretli hem de çok isabetliydi. Birinci sınıf iş çıkardı.

KIRILMA NOKTASI
48. dakika
Ankaragücü, dünkü maçta Fenerbahçe'ye karşı hiç ezik oynamadı. Bol bol gol pozisyonuna girdi. Skor 1-1 iken Turgut, Volkan'ın burnunun ucundan kaçırınca, galibiyete ortak olma şansını yitirecekti.

BARONİ'DEN SON FÜZE!

Cristian Baroni bu sezon 4. golünü dün akşam Ankaragücü'ne attı. En golcüler kaptan Alex ve Bienvenu'yu yakalayan ve Brezilyalı oyuncu son 3 golünü ceza sahası dışından kaydetti.

Dikkatsizlik yüzünden rakibimize 2 gol izni verdiklerini vurgulayan Cristian, Galatasaray derbisini de değerlendirdi.

Başarılı futbolcu, "Takımdaki herkesin oynamak isteyeceği bir maç bu. Derbide kahramanlar olarak oynayacağız. Detaylara dikkat etmemiz gerekiyor. Derbiden üç puanla ayrılmak için elimizden geleni yapacağız. İnanıyorum ki bunu başaracağız" ifadelerini kullandı.(ANALİZ: YUSUF KOBAL-MİLLİYET)

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ  {http://spor.milliyet.com.tr/iddia-makami-/spor/spordetay/04.12.2011/1470852/default.htm}



Bu haber 743 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,078 µs