En Sıcak Konular

KORAY AYDIN: ''ABD 'LİDER TÜRKİYE' NİYE DİYOR BİR DÜŞÜNÜN''

2 Aralık 2011 16:38 tsi
KORAY AYDIN: ''ABD 'LİDER TÜRKİYE' NİYE DİYOR BİR DÜŞÜNÜN'' MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın“ABD’nin vermiş olduğu rolü hükümet başarılı uyguluyor. ABD’nin ikinci adamı Türkiye’ye lider demez aslında. Dedi; çünkü taşeronluk görevimizden çok memnunlar'' dedi.

Çok sert konuştu

MHP'li Aydın: "ABD'nin ikinci adamı 'Lider Türkiye' niye diyor bir düşünün!" 

"ABD'nin vermiş olduğu rolü hükümet başarılı uyguluyor. ABD'nin ikinci adamı Türkiye'ye lider demez aslında. Dedi; çünkü taşeronluk görevimizden çok memnunlar. Bunun altında bir bit yeniği var. Bize taşeron görevi verdiler. İran' yetkilileri lider ülkeyi füze sisteminde hedef alacağız diyor. Suriye'deki rejimi değiştirme görevini bize verdiler. Aslanız, kaplanız ya biz. ABD öyle diyorsa öyledir! Ya öyle bir şey yok bizi Suriye bataklığına doğru götürüyorlar."

Tv8'de Erkan tan'ın konuğu bugün de MHP Trabzon Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Koray Aydın oldu e gündeme ilişkin önemli açıklamalarda bulundu.

"Suriye'de olup bitenler başımıza bela olacak!"

"Suriye'de olup bitenler Türkiye'nin başına bela olacak. Suriye basınındakileri okumuyorlar mı? 'Kalleş Türkler, sırtımızdan vurdular' diyorlar. 'ABD'nin gemisine bindiler, kardeşlik duygusunu unuttular' diyorlar. Yarın ABD petrolünü kullanacak ve gidecek. Biz burada kalıp bu insanlar ile kötü olacağız."

"Füze radar sistemi Türkiye ve ABD arasında yapılan antlaşmadır!"

'Füze radar sistemi antlaşması NATO ile yapıldı.' Söyleminin yalan olduğunu söyleyen ve değerlendiren Aydın şu sözleri kaydetti:

"Füze radar sistemi antlaşmasının NATO ile yapıldığı yalan! Malatya'ya kurdukları füze sistemi ile ilgili olayı NATO şemsiyesi altında yaptıklarını söylüyorlar. Yalan! Bu Türkiye ve ABD arasındaki ikili antlaşmadır. Davutoğlu'na eskiden büyükelçilik yapmış CHP sözcüsü füze radar sistemi antlaşmasının Türkiye ve ABD arasındaki ikili antlaşmadır dedi. Bu sistem İsrail'i korumak için yapıldığına dair madde var dedi. Bakan çıkıpta hayır sen yalan söylüyorsun demedi. Öyle olsa yalan derdi belgesini gösterirdi. Göstermedi. Göstersinler belgeleri bizde inanalım. NATO şemsiyesi altında diyerek Türk milletini uyutuyorlar. Bu İsrail ile rol paylaşımı içerisinde olduğumuzu gösteriyor. İkili oynuyoruz. İsrail'e her türlü tavizi veriyoruz. İsrail rahat; çünkü İran'dan gelecek tehlikeye karşı korkmuyor." 

"10 yıldır ağustos böceği gibi vız vız diye öttüler!"

"Hiçbir şey yapmadı bu hükümet. Doğru dürüst çadır stoğu bile yok. İlk defa çadır kuyruğunda insanlar coplandı. Biber gazı sıkıldı. Çadırlar yağmalandı. Ülkenin bakanı, valisi çadırlarımız yağmalandı diyor. basın hiçbir şekilde bunu eleştirmiyor. Benim başıma gelse bir gün bakanlıkta kalamazdım. Şimdi tek taraflı basın olduğu için çıt çıkaran yok." 

"Allah rızası için söylüyorum, ağır bir vebal var!"

"Deprem sigortasını biz kurduk. Yapı denetim kuruluşları kurarak depreme denetim mekanizması oluşturduk. Binaların yeniden yapılanması kurallarını getirdik. 19 ilde uygulamada olan yapı denetim kanunu kuruluşlarını bunlar geldiler unuttular, ilgilenmediler. 2011 Ocak ayında akılları başlarına geldi. Ocak ayında bunu Türkiye'ye şamil hale getirdiler. Elinizi vicdanınıza koyup düşünün; 9 yıl yattılar, uyudular ihmalkarlık yaptılar. Ağır bir vebal ve sorumsuzluk var! Devlet binaları, denetim sistemi içinde yapılsaydı yıkılmazdı. Kendileri de başarısız olduklarını kabul ediyorlar. " 


Kaynak: GAZETEVATAM http://haber.gazetevatan.com/cok-sert-konustu/414978/9/Siyaset


Bu haber 636 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,888 µs