En Sıcak Konular

EURO 2012' DE YOKUZ: 0-0

15 Kasım 2011 23:13 tsi
EURO 2012' DE YOKUZ: 0-0 Euro 2012 Elemeleri Play-off turu ilk maçında Hırvatistan'a 3-0 yenilen A Milli Takımımız, rövanş karşılaşmasında da 0-0 berabere kalarak şampiyonaya katılma şansını yitirdi.

Hırvatistan 0-0 Türkiye

Euro 2012 Elemeleri Play-off turu ilk maçında Hırvatistan'a 3-0 yenilen A Milli Takımımız, rövanş karşılaşmasında da 0-0 berabere kalarak şampiyonaya katılma şansını yitirdi.

Euro 2012 Elemeleri Play-off turu rövanş maçında A Milli Takımımız Zagreb'de Hırvatistan'la karşılaştı. İlk maçta Türk Telekom Arena'da 3-0 yenilen Ay-yıldızlılar, rövanşta da 0-0 berabere kaldı ve Avrupa Şampiyonası hayallerini 2016'ya erteledi. Euro 2012 bileti ise Hırvatların oldu.

KAZIM NET POZİSYONDAN YARARLANAMADI

Karşılaşmanın 4. dakikasında Selçuk İnan sol çaprazdan rakip kaleye şut çekti. Ofsayt pozisyonunda bulunan Umut Bulut çok akıllıca topun önünden geçerek kaleci Pletikosa'yı şaşırttı ve meşin yuvarlak herkesin bakışları arasında direkten oyun alanına geri döndü. Pozisyonun devamında kaleciyle karşı karşıya kalan Kazım Kazım net gol pozisyonundan yararlananamadı ve Hırvat file bekçisi topa sahip oldu.

ÖMER TOPRAK GÖZ DOLDURDU

Milli Takımımızın Bayer Leverkusen'li futbolcusu Ömer Toprak savunmada gösterdiği performansla izleyenleri kendine hayran bıraktı. Genç oyuncu kritik pozisyonlarda soğukkanlı bir şekilde hareket ederek arkadaşlarına güven verdi.

SİNAN BOLAT KALEDE DEVLEŞTİ

Volkan Demirel'den kaleyi devralan Sinan Bolat maç boyunca kritik kurtarışlara imza atarak defanstaki arkadaşlarının hatasını büyük ölçüde kapattı. Aldığı topları da oyuna çok etkili şekilde sokmayı başaran Standart Liege'li file bekçisi, futbolseverlerden tam not aldı.[1]

Hiddink gidecek, Emre bırakacak

EURO 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası play-off'larında Hırvatistan'a ilk maçta 3-0 yenilen, ikinci maçta da 0-0 berabere kalarak organizasyona katılma şansını kaybeden A Milli Takımımız'da taşlar yerinden oynayacak..

Milli Takımımızın, Hırvatistan'a elenerek Avrupa Şampiyonası'na katılamaması nedeniyle teknik direktör Guus Hiddink ile yollar ayrılacak. Türkiye Futbol Federasyonu, yarın veya en geç perşembe günü bir toplantı gerçekleştirerek Hollandalı teknik adamın sözleşmesini feshedecek.

İLK ADAY AVCI

Guus Hiddink'in görevden alınmasından sonra takımın başına getirilmesi düşünülen ilk isim, Abdullah Avcı. İstanbul Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü ile bir toplantı yapacak olan Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, tecrübeli teknik adamdan olumsuz bir yanıt alması halinde alternatif isimler olarak düşündüğü Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam ve TFF Futbol Gelişim Direktörü Tolunay Kafkas ile masaya oturacak.

EMRE BIRAKACAK

Daha önce 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası sonrasında  milli takımı bırakacağını açıklayan Emre Belözoğlu da milli formaya veda ediyor.. Emre, Azerbaycan'a mağlup olduğumuz şu açıklamayı yapmıştı: "Açıkçası Türkiye'de belki bu bir ilk olacak ama bu şampiyona sonrasında milli takımı bırakmayı çok ciddi bir şekilde düşünüyorum. Bir kaç tane dostumla görüşüp milli takımı bırakma kararını vereceğim. Öncelikle ailemle görüşmem lazım, böylesine üzgünken yanlış da konuşmak istemiyorum ama 2012'den sonra böyle bir kararım var."

MİLLİ FORMAYA HASRET KALACAKLAR

A Milli Takım'ın değişmez isimlerinden olan Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel ile Galatasaraylı stoperler Servet Çetin ile Gökhan Zan da bir daha milli takıma dahil edilmeyecekler.[2]


Kaynak: hurriyet.com.tr 

[1] http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19250589.asp 

[2] http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/19249879.asp



Bu haber 663 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,383 µs