En Sıcak Konular

ZEYBEK: ''KKTC'NİN KIYMETİNİ BİLİN''

15 Kasım 2011 15:19 tsi
ZEYBEK: ''KKTC'NİN KIYMETİNİ BİLİN'' DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek Lefkoşa'da yayınladığı mesajında; "KKTC Allah'ın bize verdiği bir nimettir, kıymetini bilin. İnsanlar devlet olmak için nesiller feda ediyor" dedi.

DP Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, KKTC'nin 28. Kuruluş Törenlerine katıldı:

"KKTC'nin kıymetini bilin. Devlet olmak için insanlar, nesiller feda ediyor"

Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu'nun davetlisi olarak KKTC'ye gelen DP Lideri Zeybek, burada yayınladığı mesajda, "Biz Kıbrıs'taki acılarla dertlenen bir milletiz. Rumların şerrinden bir hayır doğdu. Annan planından bizi Rumlar kurtardı, Rumların aç gözlülüğüne teşekkür ederiz. Yaşasın KKTC.."

Demokrat Parti Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, KKTC'nin 28. Kuruluş Törenlerine katıldı.

Zeybek Lefkoşa'da yayınladığı mesajında "KKTC Allah'ın bize verdiği bir nimettir, kıymetini bilin. İnsanlar devlet olmak için nesiller feda ediyor." dedi.

İki günden bu yana Lefkoşa'da bulunan DP Lideri Zeybek başkanlığındaki Demokrat parti heyetini ilk gün, başta KKTC Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu olmak üzere, Meclis Başkanı Hasan Bozer ve Başbakan İrsen Küçük kabul etti.

Zeybek'in mesajı..

Demokrat Parti Genel Başkanı Zeybek, KKTC'nin 28. kuruluş yıldönümü nedeniyle yaptığı açıklamada şunları söyledi:

"Allah, Kıbrıs Türk halkına bir devlet armağan etti. Bu büyük bir nimettir. İnsanlar devlet olmak için nesiller feda ediyor. Büyük bir nimet olan KKTC tanıtılmalıdır. Türkiye bu konuda kesin kararlı olsun, adım adım KKTC'yi tanıtırız.

Devlet Allahın halklara verdiği bir nimettir. Biz Kıbrıs'taki acılarla dertlenen bir milletiz. Rumların şerrinden bir hayır doğdu. Annan planından bizi Rumlar kurtardı, Rumların aç gözlülüğüne teşekkür ederiz. Yaşasın KKTC. Cumhuriyetimiz kutlu olsun"

Kıbrıs gazilerinin ilgisi

DP Lideri Zeybek ve Demokrat Parti heyeti 15 Kasım 2011 Pazartesi günü yapılan 28. kutlama törenlerine ve etkinliklerine katılarak çelenk koydu.

Kutlama törenleri ilk olarak Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nda yapıldı. Cumhurbaşkanı Derviş Eroğlu, törenler nedeniyle adaya gelenlerin tebriklerini kabul etti. Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın bahçesinde Kıbrıs Gazileri ve Mücahitler tarafından sevgi gösterisi ile karşılanan Namık Kemal Zeybek, daha sonra komutanların da elini sıkarak "Cumhuriyetimiz kutlu olsun" diye selamladı.

Beşir Atalay, "hoş geldiniz" dedi.

Atatürk Anıtı'na yürüyerek giden Başbakan Yardımcısı Beşir Atalay, Zeybek'e elini uzatarak hoş geldiniz dedi. Bu arada CHP genel Başkanı kemal Kılıçdaroğlu ile aynı otelde kalan DP Lideri Zeybek, Kılıçdaroğlu ile tören boyunca sık sık karşılaşarak sohbet etti. Atatürk ve Dr Fazıl Küçük'ün Anıtlarında yapılan törenlerde Zeybek, Demokrat Parti çelengini anıtlara koydu. İki günden bu yana adaya yağan yağmur törenlerin de aksamasına neden oldu.

KKTC Türk-İş temsilciliğini ziyaret etti

DP Lideri Ada'dan ayrılmadan önce KKTC Türk-İş temsilciliği ve Kamu İş Sendikasını ziyaret etti. KKTC çalışma hayatı ile ilgili kamu iş başkanı Sami Dilek Zeybek'e bir brifing verdi. KKTC'de şu anda Meclis gündeminde olan sosyal güvenlik yasası ile ilgili bilgi aldı.

Demokratlar buluştu..

Genel Başkan Namık Kemal Zeybek, isimdaşı olan KKTC Demokrat Parti Genel Başkanı Serdar Denktaş'ı da Genel Merkez'de ziyaret etti ve Denktaş'a, DP'nin amblemi olan bir Kırat heykeli hediye etti. İki Demokrat Lider, iki partinin daha iyi ilişkiler içine girmesi konusunda karar aldı.

Rauf Denktaş'ı ziyaret etti

Zeybek ayrıca Yılan Adasındaki evinde yatan ve 1983'den bu yana ilk kez Cumhuriyet kutlamalarına katılamayan Rauf Denktaş'ı da ziyaret etti ve sağlığı ile ilgili bilgi aldı.

Ziyarette Serdar Denktaş da bulundu.

DP Lideri Zeybek, KKTC'de bulunduğu iki günde Bayrak radyo Ve Televizyonu ile Ada TV'de programlara katıldı ve Haberdar Gazetesine özel bir açıklama yaptı.



Kaynak: DP Basın Merkezi http://www.dp.org.tr/HaberDetay.asp?id=133214


Bu haber 863 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,953 µs