En Sıcak Konular

GALATASARAY LİVERPOOL'U DAĞITTI: 3-0

29 Temmuz 2011 09:11 tsi
GALATASARAY LİVERPOOL'U DAĞITTI: 3-0 8 ve 40’ta iki kez ağları sarsan Baros'a 85’te müthiş volesiyle Elmander de katıldı ve sahada herkes o meşhur ‘2000 ruhunu’ gördü.

Aslantepe’de gibi

G.Saray Liverpool'u dağıttı

Inter önünde iyileştiğini gösteren Cimbom, Liverpool’u dümdüz edip tüm rakiplerine KORKU SAÇTI.

G.Saray’ın golcüsü Baros, eski takımını paçavraya çevirdi.. 8 ve 40’ta iki kez ağları sarsan Çek yıldıza, 85’te müthiş volesiyle Elmander de katıldı ve sahada herkes o meşhur ‘2000 ruhunu’ gördü.

INTER karşısında özlenen futbolun kesitlerini seyrettiren Terim’in aslanları, kendi evinde oynadığı Liverpool maçında beklentileri fazlasıyla karşıladı. Bütün maç oyunun tek hakimiydi G.Saray. Neredeyse İngiliz devine top göstermediler. Ağırlığını ilk dakikadan itibaren sahaya koyan sarı-kırmızılılar kendilerini İstanbul’daki ilk hazırlık maçında yalnız bırakmayan coşkulu taraftarlarını mest etmeyi başardılar.

DAHA ilk dakikada Sabri kendi taşıdığı topla hızla rakip yarı sahaya girdi. Nefis ara pasına hareketlenen Baros’un şutu direği yalayarak dışarı çıktı. 7’de Melo kendi yarı sahasından harika bir ara pasla Kazım’ı buluşturdu. Ancak Kazım’ın kontrolü iyi olmayınca G.Saray mutlak bir golden oldu. Bu pozisyondan bir dakika sonra geldi arzulanan gol. Selçuk havadan attığı ters topla oyunu sağa açtı. Topla buluşan Ujfalusi bekletmeden içeri kesti. Altı pasta Baros’un yatarak vurduğu yarım vole ağlarla buluştu: 1-0.

34’TE bu defa sağdan Kazım’ın ortasına iyi yükselen Baros’un vurduğu kafayı kaleci zorlukla kornere çeldi. 40’ta kazanılan korneri kullanan Selçuk arka direğe kesti. Topu iyi takip eden Baros bu defa affetmedi: 2-0. İkinci yarıya Kuyt ve Aquilani değişiklikleriyle başlayan Liverpool daha etkili bir oyun ortaya koymaya başladı. 47’de Hakan Balta’nın hatalı pasında araya girmeye çalışan Carroll’dan önce Ufuk kayarak topa hakim oldu ve yüzde yüzlük gol pozisyonunu engelledi. 59’da sağdan kesilen topa Carroll, Gökhan Zan’ın temasına rağmen iyi yükselerek vurdu kafayı. Top direğin birkaç metre üstünden dışarı çıktı.

ÇARESİZ BIRAKTI!

64’TE sağdan sıfıra inen Kuyt altı pasa çıkardı. Yakından vuran Aquilani’nin şutunu Ufuk çeldi. 74’te kaleyi cepheden gören Sabri şansını ceza sahasının dışından denedi. 2-0 önde olmasına rağmen taraftarının desteğiyle yüklenen sarı-kırmızılılar aradıkları golü 85’de buldular. Ayhan soldan ortaladı. Ceza sahasında bomboş kalan Elmander'in nefis volesi kalecinin çaresiz bakışları arasında ağlara gitti: 3-0.

Kim, nasıl oynadı?

Felipe Melo: Takıma yeni katılmasına rağmen tek kelime ile harikaydı. Defansta yaptığı bütün müdehaleleri hayatiydi. Rakibin direncini kırdı. Attığı uzun topla, dar alandaki çalımlarıyla da ayaklarına ne kadar hakim olduğunu gösterdi. Takıma tam anlamıyla uyum sağlayınca ne kadar etkili olur siz düşünün..

Ujfalusi: İnter maçındaki gibi sağ bekte oynadı. Defansda kusursuzdu. İlerde de harika işler yaptı. Sürekli bindirdi, arkadaşlarını gol pozisyonuna sokmak için didindi. Bir de asist yaptı. Sahanın en iyilerindendi.

Baros: eski takımakarşsı çok acımazsızdı. Sahada ayak basmadık yer bırakmayan Çek golcü attığı iki harika golle eski günlerinin çokta uzakta olmadığının sinyallerini verdi.

Hakan Balta: İnter maçındaki performansıyla ağzımıza bal çalan Balta’nın eskiye dönmesi pek de uzun sürmedi. Belki yorgunluktan belki aşırı sıcağa alışamadığı için? Ama Liverpool karşısında alınan 3-0’lık net skora rağmen Hakan’ın yaptığı pas hataları, adamını defalarca kaçırması maç içinde çok sırıttı.(Yalımcan SARPYEL / VATAN)

 

Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/aslantepede-gibi/391276/5/Spor}



Bu haber 713 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,896 µs