En Sıcak Konular

NEVZAT ŞAKAR: ''HALİL ALTINTOP MARKAYI TERCİH ETTİ''

23 Haziran 2011 19:22 tsi
NEVZAT ŞAKAR: ''HALİL ALTINTOP MARKAYI TERCİH ETTİ'' Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Halil Altıntop'un marka olan kulübü tercih ettiğini söyledi.

'Halil Altıntop markayı tercih etti'

Trabzonspor Asbaşkanı Nevzat Şakar, Halil Altıntop'un marka olan kulübü tercih ettiğini söyledi.

''Halil Altıntop ile 3 yıllık sözleşme yaptık, transfer hızlı gelişti.'' diyen Şakar, Radyospor'a yaptığı açıklamada, "Halil Altıntop'la 3 yıllık kontart imzaladık. Opsiyonu yok. Halil, beğendiğimiz bir futbolcuydu; daha önceden de ilgimiz vardı; ama bu tranfer ani gelişti." dedi.

Yönetici Tuncay Bekiroğlu'nun Halil Altıptop ile görüştüğünü ve anlaşmayı hemen yaptığını belirten Şakar, "Trabzonspor marka bir takım olduğu için Halil Altıntop markayı seçti. Halil markayı seçti. Tansfer görüşmemiz son derece kısa sürdü. Biz kendisini transfer etmek istediğimizi söyler söylemez Halil kabul etti. Yönetici Tuncay Bekiroğlu, arkadaşımız kendisiyle görüştü ve anlaşmayı hemen yaptı." şeklinde konuştu.

TRABZONSPOR'UN TERCİH ETTİĞİ OYUNCU TRABZONSPOR'A GELİR

Bu transferde Eskişehirspor'la bir yarış içerisine girmediklerini ifade eden Şakar, "Eskişehirspor'un Halil'le ne konuştuğu bilmiyorum, ama biz kimseyle yarışa girmeyiz. Trabzonspor'un tercih ettiği oyuncu Trabzonspor'a gelir. Biz başka takımın ne yaptığıyla ilgilenmiyoruz. Halil'den beklehtilerimiz yüksek. Başarılı olacağına inanıyoruz, güveniyoruz kendisine." dedi.

BARIŞ BİZİM FUTBOLCUMUZ, KONTRATINI DONDURMAMIZ SÖZ KONUSU DEĞİL

Evinde iş yaparken sakatlandığı ve yaklaşık 6 - 7 ay sahalardan uzak kalacağı belirtilen Barış Özbek konusuna da değinen Şakar, "Barış Özbek, talihsiz bir sakatlık geçirdi. Ama buna rağmen Barış'la ilgili bir sıkıntımız olmaz. Barış en kısa sürede iyileşip, takımımıza katkı yapacak. Barış'ın kontratını dondurmamız söz konusu değil. Trabzonspor büyük camiadır, kimseye vefasızlık yapmaz. Kontratının dondurulması yorumlarına da katılmıyorum. Bu yanlış bir düşünce." diye konuştu.

UMUT BULUT'U KESİN VERDİK DEMİYORUZ

Asbaşkan Şakar, Umut'un Fransa'ya transferi konusunda ise, "Umut Bulut, şu anda bizim mukaveleli oyuncumuzdur. Toulouse transferiyle ilgili bir gelişme var; ama kesin verdik diye bir şey söyleyemeyiz." şeklinde konuştu.

"Trabzonspor'da transfer hiç bitmez; ama hocamızdan gelecek talep doğrultusunda bir değerlendirme yaparız. Transfer bitti demiyoruz. Bitmedi de demiyoruz." diyen Nevzat Şakar, "Olcan Adın, Cenk Tosun ya de Turgay Bahadır adına bir transfer gelişmesi yaşanır mı?" sorusuna, ise şöyle cevap verdi:

"Bu oyuncular Trabzonspor'un beğendiği futbolcular, fakat oyuncuların kulüplerine talepte bulunduk. Bu futbolcuları vermeyeceklerini, şampiyonluğa oynadıklarını söylyediler. Olvan'ın da Cenk'in de Trabzonspor'da başarılı olmasını istiyoruz."

BİZ ÜZERİMİZE DÜŞENİ YAPTIK, SIRA TARAFTARIMIZDA

Nevzat Şakar, üzerlerine düşeni yaptıklarını belirterek, taraftara da bir mesaj verdi. Şakar şunları söyledi:

"Taraftarımız kombinelere büyük bir ilgi gösteriyorlar. Şu anda müthiş bir ilgi var. Kombinelerini alsınlar, kulübümüze gelecek sene destek versinler. Biz yönetim olarak üzerimize düşeni yaptık. Böyle düşünüyoruz. Taraftarımızın da üzerine düşeni yapacağına inanıyoruz.''

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/-halil-altintop-markayi-tercih-etti--207014.htm}



Bu haber 697 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,487 µs