En Sıcak Konular

OĞAN: ''MHP'YE TUZAK KURANLARLA MECLİSTE HESAPLAŞACAĞIZ''

19 Haziran 2011 09:33 tsi
OĞAN: ''MHP'YE TUZAK KURANLARLA MECLİSTE HESAPLAŞACAĞIZ'' Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, “Kurdukları tuzaklarla bizi barajın altında bırakmaya çalışanlarla helalleşmeden önce hesaplaşacağız. Bunun yeri de Meclis’tir” dedi.

MHP’ye tuzak kuranlarla Meclis’te hesaplaşacağız

Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, “Kurdukları tuzaklarla bizi barajın altında bırakmaya çalışanlarla helalleşmeden önce hesaplaşacağız. Bunun yeri de Meclis’tir” dedi.

MHP Iğdır Milletvekili Sinan Oğan, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin “Hesaplaşmadan helalleşilmez” ifadesine ilişkin, “Eğer birisi size tuzak kuruyorsa onunla helalleşmeden önce hesaplaşacaksınız” dedi. Seçimlerin ardından, milletvekili olarak Iğdır’da ilçe ve köylere teşekkür ziyaretlerinde bulunan Oğan,  Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın “Balkon konuşması” ndaki helalleşme çağrısına, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin verdiği “Hesaplaşmadan helalleşilmez” yanıtının hatırlatılması üzerine şunları söyledi: “Eğer size birisi tuzak kuruyorsa onunla helalleşmeden önce hesaplaşacaksınız. Birisi size tuzak kuruyor ve bu tuzağın neticesinde sizi baraj altında bırakmaya çalışıyorsa onunla elbette hesaplaşacaksınız. Onun hesaplaşma yeri de Meclis’tir, hukuki sistemdir. Ama bu ülkenin ihtiyaçlarını karşılamak ise ayrı bir konudur. Anayasa bir ihtiyaçsa o ihtiyaç giderilecektir.”  “Burada iki şeyi birbirinden ayırmak lazım. Liderlerin hesaplaşması ayrıdır. Hükümetin halkla hesaplaşması ayrıdır” diyen Oğan, hiç kimsenin halkla hesaplaşma içine girmemesi gerektiğini belirterek, AKP’ye  oy vermeyen yerlerde iktidarın halkla hesaplaşma gibi bir düşüncesinin olmaması gerektiğini ifade etti. Anayasa tartışmalarının ayrı, hesaplaşma konusunun ise ayrı bir şey olduğunu söyleyen Oğan, MHP’ye seçim sürecinde “tuzak” kurulduğunu ileri sürdü.

Teşkilat iyi çalışacak
MHP’nin Iğdır’da ilk sırayı almasında seçmenin doğru yönlendirilmesi ve siyasi rakiplerin zayıf yönlerinin tespit edilmesinin önemli olduğunun altını çizen Oğan, “Bunun yanı sıra aday doğru strateji belirleyecek, teşkilat iyi çalışacak ve vatandaş iyi motive edilecek. Biz, aday, teşkilat ve vatandaşların işbirliğiyle seçimi kazandık” dedi. Oğan, MHP’nin, seçim sürecinde sadece vatandaşlara yapacağı hizmetleri anlattıklarını belirterek, izledikleri bu yöntemle MHP’nin oylarını Iğdır’da 3 katına çıkardıklarını anımsattı. MHP’nin seçimde baraj altında bırakılmak istendiğini, bunun hem yurt içinde, hem de yurt dışında ayakları bulunduğunu iddia eden Oğan, Türkiye’de iki partili sistemin kurulmasının amaçladığını, iki partili sistemin de başkanlık sistemi olduğunu ve bunun da doğal olarak eyalet sistemini getirdiğini söyledi.

Kaynak:

 



Bu haber 1,174 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,590 µs