En Sıcak Konular

SELÇUK İNAN GALATASAY'LA 5 YILLIĞINA ANLAŞTI

26 Mayıs 2011 13:44 tsi
SELÇUK İNAN GALATASAY'LA 5 YILLIĞINA ANLAŞTI Galatasaray, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Selçuk İnan ile 5 yıllığına anlaştı.

Selçuk İnan G.Saray ile anlaştı

Galatasaray, Trabzonspor ile sözleşmesi sona eren Selçuk İnan ile 5 yıllığına anlaştı. Selçuk İnan’ın 3 ay önce Galatasaray ile ön anlaşma yaptığı, ancak şampiyonluk yarışının sürmesi nedeniyle bu gelişmenin gizli tutulduğu iddia edildi. Genç oyuncunun, bu anlaşmaya rağmen tepkilerin engellemek için Fenerbahçe ile pazarlık yaptığı da ileri sürüldü.

Süper Lig’in bittiği günden beri futbolun bir numaralı transfer gündemini oluşturan Trabzonsporlu Selçuk İnan ile ilgili dün inanılmaz gelişmeler yaşandı ve milli oyuncu Galatasaraylı oldu.
Milli Takım kampı için İstanbul’da bulunan Selçuk İnan hakkında öğlen saatlerinde Fenerbahçe ile görüştüğü, hatta yöneticilerin genç futbolcuyu kaçırdığı söylentisi yayıldı. Fenerbahçe’nin, 2.5 milyon euro önerdiği Selçuk’u ikna etmek için Şampiyonlar Ligi’ni koz olarak kullandığı iddia edildi.
Bu gelişmeler soğumadan bir atak da Beşiktaş’tan geldi. Futbol Komitesi Başkanı Serdal Adalı’nın, Selçuk’un transferiyle bizzat ilgilendiği ve yıldız oyuncunun menajerine teklifi ilettiği bildirildi.
Ancak akşam üzeri yaşanan bir başka pazarlık gündeme bomba gibi düştü. Galatasaray da, Selçuk için devreye girmiş ve 2. Başkan Ali Dürüst harekete geçmişti. Dürüst, menajeri Batur Altıparmak yerine doğrudan temas kurduğu 25 yaşındaki yıldıza, “Yeni ve iddialı bir takım kuruyoruz. Fatih hocayla da konuştuk ve sana lider rolünü vermek istiyor. Avrupa’ya açılman konusunda da her zaman önünü açarız ve kolaylık sağlarız” dedi. Selçuk’un da “Beni diğer takımlar da istiyor, ama Galatasaray’da oynamak en büyük hayalimdi” yanıtını vererek, “Evet” dediği belirtildi.
Fatih Terim’in yardımcılığına getirilen Hasan Şaş, milli futbolcu ile Astoria Alışveriş Merkezi’nde bir araya geldi ve detaylar masaya yatırıldı. 2. Başkan Ali Dürüst’ün el sıkıştığı Selçuk ile 5 yıllık anlaşma yapıldı.

3 ay önce mi ?

Selçuk İnan’ın 3 ay önce Galatasaray ile ön anlaşma yaptığı, ancak şampiyonluk yarışının sürmesi nedeniyle bu gelişmenin gizli tutulduğu iddia edildi. Genç oyuncunun, bu anlaşmaya rağmen tepkilerin engellemek için Fenerbahçe ile pazarlık yaptığı da ileri sürüldü.

GALATASARAY, SELÇUK İNAN’IN TRANSFERİNİ RESMEN AÇIKLADI

Galatasaray Kulübü Trabzonspor’la sözleşmesi sona eren Selçuk İnan’ın transferini resmen duyurdu.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Galatasaray, Trabzonspor’un milli orta saha oyuncusu Selçuk İnan ile 5 senelik kesin anlaşmaya varmıştır. Yeni sporcumuza Galatasaray kariyeri boyunca üstün başarılar dileriz" denildi.

SELÇUK NE KADAR ALACAK?

Galatasaray Kulübü, dün akşam renklerine kattığı Trabzonspor’un milli futbolcusu Selçuk İnan’a ödenecek ücreti açıkladı.

Galatasaray Sportif Sınai ve Ticari Yatırımlar A.Ş’den, İstanbul Menkul Kıymetler Borsasına (İMKB) gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda yer alan açıklamada, "Profesyonel futbol oyuncusu Selçuk İnan ile 2011-2012 futbol sezonundan başlamak üzere 5 futbol sezonu için sözleşme imzalanmıştır. Bu sözleşmeye göre oyuncuya her bir sezon için 2 milyon avro sabit transfer ücreti ve maç başına 15 bin avro ücret ödenecektir" ifadesine yer verildi.
 

SELÇUK’UN KARNESİ

Doğum yeri: İskenderun
Doğum tarihi: 10 Şubat 1985
Boyu: 1.82 m.
Mevki: Orta saha
Oynadığı takımlar
Yıl Kulüp Maç Gol
2002-06 Ç.Dardanel 76 6
2006-08 Manisaspor 74 11
2008-11 Trabzonspor 77 7
Milli Takım Kariyeri
Yıl Kulüp Maç Gol
2007- Türkiye 6 -

NEVZAT DİNDAR / MİLLİYET

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/selcuk-inan-g-saray-ile-anlasti/spor/spordetay/26.05.2011/1394749/default.htm}



Bu haber 772 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,180 µs