En Sıcak Konular

BURSASPOR'DA ÜÇÜNCÜLÜK SEVİNCİ

22 Mayıs 2011 16:25 tsi
BURSASPOR'DA ÜÇÜNCÜLÜK SEVİNCİ Lig boyunca yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen ülkemizi Avrupa'da temsil hakkı kazanan Bursaspor, ligi üçüncü bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bursaspor Bu sene için üçüncülük çok iyi bir başarı

Lig boyunca yaşadığı tüm olumsuzluklara rağmen ülkemizi Avrupa'da temsil hakkı kazanan Bursaspor, ligi üçüncü bitirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Bursaspor Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, Eskişehir'de oynadıkları Gençlerbirliği maçını hak ederek kazandığını dile getirdi. Takımın çok iyi bir futbol oynadığını ifade eden Nayman, şu değerlendirmeyi yaptı:

"Volkan Şen'in erken golüyle rahatladık. Gayet güzel bir futbol oynandı. Top çoğunlukla bizdeydi. İyi pas yaptı arkadaşlarımız, kaçırdığımız goller de oldu. Teknik heyetimizi ve futbolcularımıza teşekkür ediyoruz."

HER SENE ŞAMPİYON ALAMAZSINIZ

Bu seneyi üçüncü bitirmenin kendileri için çok büyük bir başarı olduğunu vurgulayan Nayman, şöyle devam etti:

"Tarihimizde bir üçüncülük yoktu, bir ilki yaşadık. Bu sene için üçüncülük çok normal bir skor. Takımların üst üste iki yıl şampiyon olmaları çok zor. Bir de geçen sene transferlerinden yeterli katkıyı olamadık. Onların iyi olmaması bizi biraz geriletti. Bu sene bir penaltı bile kullanamadık. Hakemlerin de bize pek karar verdiğini görmedik. Ama her şeye rağmen bulunduğumuz tabeladaki durumunuz gayet iyi. Buna çok ihtiyacımız da vardı."

AVRUPA'DA SESİMİZİ DUYURACAĞIZ

Ülkemizi bu sene tekrar Avrupa'da temsil edeceklerini vurgulayan Nayman, "UEFA Avrupa ilgine katılacağız. Üçüncülük sayesinde bir eleme turu eksik oynayacağız. İnşallah bu sene Avrupa'da sesimizi duyuracağız. Geçen sene tecrübe eksiğimiz vardı. Bu sene oyuncularımız da tecrübeli. Geçen seneye göre çok iyi skorlar alacağımıza inanıyoruz. Almamız da lazım artık. Yurt dışında maçları birebir yaşadık, gördük. Bu sene bir iki yeni arkadaş katarsak takıma daha iyi skorların alınacağını düşünüyoruz. Ligde de şampiyonluğa oynarız." diye konuştu.

Nayman, takımın üçüncü olması sebebiyle taraftarlarla bir araya gelerek kutlama yapılması yönünde henüz bir karar alınmadığını belirterek, bunun yapılıp yapılmayacağının belli olmadığını sözlerine ekledi.

 

Kaynak. MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/bursaspor-bu-sene-icin-ucunculuk-cok-iyi-bir-basari-202987.htm}

 



Bu haber 708 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,450 µs