En Sıcak Konular

GAZİANTEPSPOR 0 - 0 BEŞİKTAŞ

22 Mayıs 2011 10:42 tsi
GAZİANTEPSPOR 0 - 0 BEŞİKTAŞ Siyah-beyazlı ekip, ligi üçüncü bitirmek için mutlak galibiyet peşindeki ev sahibi önünde sezonun son maçı olmasına rağmen arzulu ev iştahlı oynadı.

Görüşmek üzere

Siyah-beyazlı ekip, ligi üçüncü bitirmek için mutlak galibiyet peşindeki ev sahibi önünde sezonun son maçı olmasına rağmen arzulu ev iştahlı oynadı. İki takımda birçok gol pozisyonu yakalamasına rağmen skor tabelasını değiştirmeyi başaramadı 

Gaziantepspor ile Bursaspor arasındaki üçüncülük çekişmesi, dünkü karşılaşmaya renk katabilecek birinci faktördü. Diğeri ise Beşiktaş’taki gençlerin kendini gösterebilme arzusuydu. Sahada çekişmeli bir maç olması gerekirken, her iki takım da bu görüntüden uzak bir oyunun figüranları oldu sadece...
Rıdvan’ın sağ kanattan kendi başına gitme hırsı, Beşiktaş’ı hücumda sanki çıkmaz bir sokağa sokuyordu. Forvetteki Bobo ise Simao, Quaresma, Fernandes ve Guti’siz bir kadroda bu kadar topla buluşabildiğine bile şükretmeli.
7. dakikada gole çok yaklaşan Gaziantepspor’da, Popov’un kale önüne bıraktığı topa, biri dokunabilse, maça belki renk gelebilirdi.
İlk yarının bir başka ciddi pozisyonu ise 27. dakikada Hilbert’in direğin üzerinden dışarı çıkan volesi oldu.
60’ta kaleciyle ilk kez karşı karşıya kalan Beşiktaş’ta Ekrem’in şutunu güzel bir refleksle çıkaran Eray, yüzde yüzlük gol fırsatını engellerken, 65’te ise arka direkteki Sosa’nın kale yerine auta gönderdiği kafa topu giden galibiyetin habercisi gibiydi sanki.
Karşılaşmanın en ilginç anı ise Hilbert’in 69. dakikada dışarıya doğru pas olarak kullandığı köşe vuruşu oldu. Bu organizasyonda golü Beşiktaş değil neredeyse Gaziantepspor buluyordu.
0-0 berabere biten maçta iki takımın ligin son haftasında gösterdikleri performansın karşılığı ise anca birer puan ederdi zaten.

Yavru Kartallar!
Gaziantepspor maçının ligin son karşılaşması olması nedeniyle, Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu, yedek kulübesini Rüştü hariç (Cumali, Mertcan, Doğukan, Oğuz, Furkan ve Volkan) alt yapıdan oluşturdu. Siyah -beyazlı çalıştırıcı bunun dışında da ilk on birde Onur, Rıdvan ve Atınç gibi gençlere şans tanıdı.(SERDAR SARIDAĞ - Milliyet)

 

Kaynak: MİLLİYET GAZETESİ {http://spor.milliyet.com.tr/gorusmek-uzere/spor/spordetay/22.05.2011/1393213/default.htm}

 



Bu haber 677 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,184 µs