En Sıcak Konular

ÜNAL AYSAN: ''TERİM'LE EL SIKIŞTIK''

20 Mayıs 2011 10:53 tsi
ÜNAL AYSAN: ''TERİM'LE EL SIKIŞTIK'' G.SARAY'da teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirildiği dün resmiyet kazandı. NTV Spor'da "Yüzde 100 Futbol" programına katılan sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Terim ile anlaştıklarını açıkladı

Terim bugün saat 15.00'te işbaşı yapıyor

Yeni başkan Ünal Aysal, Galatasaaray'ın teknik direktörünü NTV Spor'un canlı yayınında açıkladı.

Ünlü teknik adamla dün saat 19.05'te el sıkıştıklarını ve bugün de görevine başlayacağını anlatan başkan, İsveçli Elmander'i de transfer ettiklerini bildirdi.

G.SARAY'da teknik direktörlüğe Fatih Terim'in getirildiği dün resmiyet kazandı. NTV Spor'da "Yüzde 100 Futbol" programına katılan sarı kırmızılı kulübün başkanı Ünal Aysal, Terim ile anlaştıklarını açıkladı. 

Elmander açıklanıyor

Aysal, canlı yayın sırasında artık teknik direktörü açıklamanın zamanı geldiğini belirtirken, "Bugün saat 19.05 itibariyle Sayın Fatih Terim ile el sıkıştık ve tam mutabakat sağladık. Yarından (bugün) itibaren kontratlar yapılır. Bizim için el sıkışmak önemli. Fatih Terim de biz de sözümüzün adamıyız. Yarın (bugün) öğleden sonra saat 15.00'te Fatih Terim görevinin başında olacak" dedi.

Sarı kırmızılı taraftarlara bir de transfer müjdesi veren Aysal, İngiltere Premier Lig ekiplerinden Bolton'da forma giyen İsveçli golcü Johan Elmander ile de anlaştıklarını açıkladı. 

GALATASARAY'DA 3. FATİH TERİM DÖNEMİ

Kallström ile görüştük

Fransa'nın Olimpique Lyon takımında oynayan bir diğer İsveçli oyuncu Kim Kallström'le de görüştüklerini anlatan Aysal, "Şu anda çok heyecan verecek isimleri açıklamayı bekliyoruz. Birtakım engeller nedeniyle bunu şu an yapamıyoruz" diye konuştu.

Trabzonsporlu Selçuk İnan ile ilgilendiklerini, Arda'nın takımda kalmasını istediklerini anlatan Aysal, "Bir hafta içinde orta sahanın yanında kaleci transferi de bitebilir. Çok sürpriz bir kaleci karşınızda çıkabilir" açıklamasında bulundu.

Alınacak dersleri aldık

Göreve  getirildiğinin açıklanmasının ardından ilk demecini veren Fatih Terim, "Galatasaray özlenmez mi, özlenir tabii ki. Neredeyse başka takım görmedim ben. Galatasaraylılar da bizi özlemiştir. Başarısızlıktan korkmadan, neyse doğru onları söyleriz. Alınacak dersleri aldık, onları daha güzel tarafa çevireceğiz. Galatasaray'ın içinden gelmiş ve efsane kadroda olan isimlerden biriyle çalışmayı düşünüyorum" dedi.

Kallström pazarlığını Tulun yürütüyor

G.SARAY Başkanı Ünal Aysal'ın "Elmander ve Kallström'ü istiyoruz" açıklamasının ardından iki İsveçliden biri G.Saraylı oldu. Aysal'ın göz koyduğu İsveçli golcü ile Fatih Terim'in onayı sonrası yıllık 2.5 milyon Euro karşılığında protokol imzalandı.

Şimdi ise sıra Kallström'de...G.Saray, İsveçli ön libero ileKallström ile de protokol imzalayarak, iki İsveçlinin transferini galatasaray.org sitesinden duyurmak için çaba harcıyor. Lyon ile 2013'e kadar sözleşmesi bulunan İsveçli için G.Saray 5 milyon Euro'yu gözden çıkardı. Fransızları ikna etmek için Bülent Tulun'un büyük mesai harcadığı öğrenildi.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17830755.asp}



Bu haber 1,011 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,123 µs