En Sıcak Konular

BEŞİKTAŞ'TAN İLK NİHAT GİTTİ!

18 Mayıs 2011 14:53 tsi
BEŞİKTAŞ'TAN İLK NİHAT GİTTİ! Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Nihat Kahveci ile olan sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edildiğini açıkladı. Sözleşmenin feshi borsaya da bildirildi.

Nihat Kahveci'nin sözleşmesi feshedildi

Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Nihat Kahveci ile olan sözleşmesinin karşılıklı olarak fesih edildiğini açıkladı. Sözleşmenin feshi borsaya da bildirildi.

Beşiktaş Kulübü, futbolcusu Nihat Kahveci ile yolların ayrıldığını duyurdu.

Beşiktaş Futbol Yatırımları Sanayi ve Ticaret A.Ş.'den Kamuoyu Aydınlatma Platformu'na yapılan açıklamada, “Profesyonel futbolcularımızdan Nihat Kahveci ile aramızdaki mevcut sözleşme, karşılıklı anlaşılarak sona erdirilmiştir” denildi.

"TÜRKİYE'DE BAŞKA BİR TAKIM OLMAZ"

Beşiktaş'ta sözleşmesi karşılıklı olarak feshedildiği duyurulan Nihat Kahveci, kendisine verdikleri destekten ötürü Beşiktaş taraftarına teşekkür etti.

Nihat Kahveci, Lig TV'de canlı yayında yaptığı açıklamada, işler sahada iyi olmadığı zaman, gerekli verim alınamadığı zaman insanların oyuncular hakkında konuşmaya başladığını dile getirerek, “Biz de böyle bir karar aldık. Herkese teşekkür ederim. Özellikle taraftarımıza teşekkür ederim. Sahada iyi de olmasam, bana desteklerini sürdürdüler. Tek üzüntüm, taraftarımızın verdiği desteğe sahada karşılık verememiş olmak” dedi.

Duruşuyla kimliğiyle Beşiktaş camiasını çok iyi temsil ettiğine inandığını, bundan sonra da nereye giderse gitsin aynı duruşu ortaya koyacağını anlatan Nihat, “Geldiğim andan itibaren ekonomik anlamda aldıklarım, verdiklerim ve veremediklerim çok konuşuldu. Son dönemim başarısız geçse de ben Beşiktaşlı Nihat Kahveci'yim. Bir söz veriyorsam, sözümün arkasında sonuna kadar dururum. Türkiye'de başka bir takımda oynamak, belki, (Büyük konuşuyor) diyecekler ama hiç düşünmediğim bir şey” ifadelerini kullandı.

Nihat, Beşiktaş'tan ayrılırken kimseye kızgınlığı olmadığını da sözlerine ekleyerek, “Herkese hakkımı helal ediyorum. Herkes de bana hakkını helal etsin” diyerek sözlerini tamamladı.

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/spor/futbol/17816936.asp?gid=381}

 



Bu haber 1,117 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,226 µs