En Sıcak Konular

MHP'DEN ''ŞÜPHELİ ARAÇ MONTAJ'' İDDİALARINA JET CEVAP

18 Mayıs 2011 14:29 tsi
MHP'DEN ''ŞÜPHELİ ARAÇ MONTAJ'' İDDİALARINA JET CEVAP MHP’nin avukatı Hamit Kocabey, kaset iddiaları ve MHP Genel Merkezi önündeki gizemli araçla ilgili açıklamalarda bulundu.

MHP'den 'acil' açıklama

MHP lideri Devlet Bahçeli, Siyaset Meydanı programında "Siyah şüpheli bir oto Genel Merkezimizin önünde görüldü. Bu siyah otoyu bulun" iddiasında bulundu. Bugün bazı gazetelerde Bahçeli'nin 'siyah şüpheli oto' dediği aracın fotoğrafının Almanya'da satışa çıkarılan ikinci el bir otomobile ait olduğu öne sürüldü.

MHP'nin avukatı Hamit Kocabey, gazetecilere yaptığı açıklamada daha önce basına gösterilen fotoğrafın temsili olduğunun MHP tarafından belirtildiğini söyledi. Kocabey, MHP’li vekillerle ilgili görüntüleri yayımlayan sitenin de Faruk Bayındır’a ait kredi kartının bilgileriyle finanse edildiğini öne sürdü.MHP’nin avukatı Hamit Kocabey, kaset iddiaları ve MHP Genel Merkezi önündeki gizemli araçla ilgili açıklamalarda bulundu.

Kocabey şunları söyledi:

Şu aracı size göstermek istiyorum. Sayın Genel Başkanımız temsili olarak bu fotoğrafı göstermişti. Özellikle bunun temsili bir araç olduğunu, plakanın sahte olduğunu açıklamıştır. Fakat bazı basın yayın organları, bu fotoğrafın Almanya'da bir galeride çekildiğini söylediler. 

0539....... numaralı bir cep telefonu numarasını da bugün savcılığa verdik. Bu telefon numarasının kayıtlarını istedik. Bu kayıtlar geldiğinde, bu internet sitesini kuranların ABD ile bağlantısını bulacaktır.

Faruk Bayındır'a ait kredi kartı, bu telefonun sahibi tarafından taranmış ve ABD'ye yollanmıştır. Bu kredi kartı 5,5 ay gibi bir sürede 15 kez ayrı miktarlarda kullanılmıştır. İnternet sitesinin finansmanı da bu kartla yapılmıştır.

Sınırlı bilgi veriyoruz. Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı'na verdik ancak bir plakayı daha paylaşmak istiyoruz. Biz bu plakayı vermemiştik. Ancak basın yayın organları bunları açıklama zorunda bıraktı bizi.

O araba buradaki çeşitli zamanlarda kayıt altına alınmıştır. Biz daha birşey açıklamadan, bu plakanın bir polis aracı olduğunu basın organlarını açıkladılar. Bizim ve Genel Başkanımızın açıkladığı bilgiler gerçektir. Biz bir CD hazırladık. O aracın nasıl geldiğini ve gittiğini göreceksiniz.

Ayrıca videoları yayımlayan sitede Ak Parti reklamının da bulunması dikkat çekicidir.''

 

Kaynak: HÜRRİYET GAZETESİ {http://www.hurriyet.com.tr/gundem/17816833.asp?gid=381}


 



Bu haber 763 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,131 µs