En Sıcak Konular

BURSASPOR'A HÜKMEN MAĞLUBİYET VE 5 MAÇ TARAFSIZ SAHA GEZASI

12 Mayıs 2011 17:44 tsi
BURSASPOR'A HÜKMEN MAĞLUBİYET VE 5 MAÇ TARAFSIZ SAHA GEZASI Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu,iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili cezaları açıkladı.

Bursaspor hükmen mağlup!

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu, Spor Toto Süper Lig’in 32. haftasında, stat dışındaki taraftar olayları nedeniyle iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçında Bursaspor’u 3-0 hükmen yenik sayarken, ev sahibi takıma 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezası verdi.

TFF 1. Başkan Vekili Lütfi Arıboğan, İstinye’deki federasyon binasında yapılan yönetim kurulunun olağanüstü toplantısının ardından, iptal edilen Bursaspor-Beşiktaş maçıyla ilgili cezaları açıkladı.

Arıboğan, Bursaspor’un 3-0 hükmen mağlubiyetine, Beşiktaş’ın 3-0 hükmen galibiyetine karar verildiğini belirterek, "Ayrıca yönetim kurulumuz tedbiren bu hafta oynanacak Kasımpaşa-Bursaspor maçına ve ayrıca 2011-12 sezonunda Bursaspor’un deplasmanda oynayacağı ilk 2 karşılaşmaya Bursaspor seyircisinin alınmamasına karar verdi. Önümüzdeki hafta Gençlerbirliği ile kendi sahasında
oynayacak Bursaspor’un bu maçı ve yeni sezonda sahasında yapacağı 4 maçı da tarafsız sahada ve seyircisiz oynanması karara bağlandı."

BURSASPOR BAŞKANI YAZICI: BURSA HAKKINI ARAR HER ŞEY O KADAR UCUZ DEĞİL

BURSA’da Beşiktaş maçının iptal edilmesine neden olan olayların ardından, Türkiye Futbol Federasyonu’nun (TFF) Bursaspor’a verdiği hükmen yenilgi ve 5 maç tarafsız sahada oynama cezasını değerlendiren Bursaspor Kulübü Başkanı İbrahim Yazcı, "Hayret ediyorum. Bursa hakkını arar. Her şey o kadar ucuz değil" dedi.

TFF’nin kulübe çok ağır ve haksız bir ceza verdiğini savunan Bursaspor Kulüp Başkanı İbrahim Yazıcı, "Türk futbol tarihinde böyle bir ceza yok. Çıkan olaylar bizi bağlamaz. Ben şehrin ne valisiyim, ne emniyet müdürüyüm. Çok ağır bir cezaya çarptırıldık. Kulübümü bu kadar ağır cezaya çarptıran Federasyon, bu kararı alan valiyi neden arayıp, Beşiktaş seyircisinin alınmasındaki endişesini dile getirip, uyarmadı. Görüntüler çok iyi incelenmeli. Olay çıkartan kişilerin bir başka takımdan olmadığını kimse söyleyemez. Forma giyip olay yaratabilirler. Hayret ediyorum. Bursa hakkını arar. Her şey o kadar ucuz değil" dedi.

BURSASPOR TARAFTAR SİTELERİNDEN BAZILARI KARARTILDI

TÜRKİYE Futbol Federasyonu’nun Bursaspor’a verdiği hükmen yenilgi ve 5 maç tarafsız sahada seyircisiz oynama cezasına tepki gösteren taraftar sitelerinden bazıları karartıldı. Bağımsız taraftar plotformu bursasporum.com bu konuda adım atan ilk site oldu. Taraftar sitelerinden bazıları, ekrana kararı kınayan sloganlar yazarak, ekranını kararttı.

 

Kaynak. GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/bursaspor-hukmen-maglup/376943/5/Spor}



Bu haber 786 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,418 µs