En Sıcak Konular

CFR: ''BİN LADİN'İN ÖLDÜRÜLMESİ YASAL''

10 Mayıs 2011 21:03 tsi
CFR: ''BİN LADİN'İN ÖLDÜRÜLMESİ YASAL'' Dünya'daki siyonist örgütlenmenin başını çeken CFR (Dış İlişkiler Konseyi), Üsame Bin Ladin'in öldürülmesinin "Kurtuluş Günü" değil başlangıç olduğu görüşünde.

Siyonist CFR kan istiyor

Dünya'daki siyonist örgütlenmenin başını çeken CFR (Dış İlişkiler Konseyi), Üsame Bin Ladin'in öldürülmesinin "Kurtuluş Günü" değil başlangıç olduğu görüşünde. Ladin öldürülmesinin ardından süreci değerlendiren CFR kurmayları, operasyonların devam etmesini istiyor. Ladin'in öldürülmesinin yasal olduğunu da iddia eden CFR yöneticilerine göre, tehlike geçmiş değil.

Tam anlamıyla bir zafer kazanılmış değil
Yemen ve Somali'de var olan İslami grupların varlığının dünya için büyük tehlike oluşturduğunu belirten Haass "Yemen ve Somali'deki terörist grupların varlığı hala güvenliğimizi tehdit ediyor. Bu gruplar oradayken büyük bir başarıdan bahsedip her şey bitti diyemeyiz. Bazı Pakistanlı politikacıların tavırları teröre arka çıkar gibi. Bu dolaylı yoldan terörizme destek anlamına geliyor. Bu yöneticilerin düşüncelerinin kısa zamanda değişeceğini düşünmüyorum. Tam anlamıyla bir zafer kazanılmış değil. Kimse zafer sarhoşluğuna kapılmasın" değerlendirmesinde bulundu.

CFR uzmanlarından Stephen Biddle da Haass'dan çok farklı düşünmüyor. Taliban'ın Afganistan'daki durumuna dikkat çeken Biddle "Afganistan Taliban'a bırakılırsa, bu durum Pakistan'da ciddi bir karışıklığa sebep olabilir. Bu da nükleer silahların Batı aleyhine kullanılmasına neden olabilir"görüşünde.

"Bin Ladin'in öldürülmesi yasal"
ABD eski Dışişleri Bakanı Condolezza Rice'ın eski hukuk danışmanı ve CFR uzmanı John B. Bellinger'de Bin Ladin'in Pakistan'da öldürmesinin hem Amerikan hem de ulusal yasalarına göre, hukuka uygun olduğunu söyledi. Bellinger, 18 Eylül 2001 tarihinde yayınlanan  "Askeri Güç Kullanımına Dair Yetki Belgesi'nin ABD Başkanına 11 Eylül saldırılarıyla bağlantılı olan kişi ve kurumlara dünyanın her yerinde operasyon düzenleme hakkı tanıdığını söyledi.

Mücadele daha yeni başlıyor
Bin Ladin'in öldürülmesini küresel terörizme karşı önemli bir başarı sayan CFR Başkanı Richard Haass, bunun bir son değil, başlangıç olduğunu ifade etti. Bin Ladin'in sembolik bir önem ifade ettiğini, mücadelenin daha yeni başladığını kaydeden CFR Başkanı, zafer sarhoşluğu uyarısında bulundu.

CFR kimin sesi?
CFR (Council on Foreign Relations), yani Dış İlişkiler Konseyi, Türkiye Cumhuriyeti yetkililerinin ABD'ye gittiklerindeki belli başlı adreslerinden biri. Yahudi Rockefeller ailesi tarafından yönetilen ve özellikle dış politika konusunda ABD'nin en etkin kurumlarından olan CFR'nin kökleri 1900'lü yılların başlarına dayanıyor. Osmanlı İmparatorluğu'nun, parçalanmasına sebep olan Sykes-Picot haritalarını çizen, Sevr'i yapan ve İsrail'in kurulmasına öncülük eden "Yuvarlak Masacılar", daha sonradan CFR adı altında faaliyetlerini sürdürdüler. CFR, "Foreign Affairs" adında çok etkili bir dergiye de sahip. Dergi, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın gayrı resmi organı olarak biliniyor.

Usame bin Lâdin mi tehlikeli,  ABD mi?

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/siyonist-cfr-kan-istiyor-201253.htm}



Bu haber 992 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,081 µs