En Sıcak Konular

ZEYBEK: ''TARİHİ BİR SIRRI AÇIKLIYORUM;AKP'Yİ AMERİKA KURDURDU''

10 Mayıs 2011 20:19 tsi
ZEYBEK: ''TARİHİ BİR SIRRI AÇIKLIYORUM;AKP'Yİ AMERİKA KURDURDU'' DP lideri Bayburt’taki mitingte “Tarihi bir sırrı açıklıyorum” dedi ve AKP’nin ABD tarafından kurdurulduğu söyledi.

Zeybek’ten şok iddia: AKP’yi Amerika kurdurdu

DP lideri Bayburt’taki mitingte “Tarihi bir sırrı açıklıyorum” dedi ve AKP’nin ABD tarafından kurdurulduğu söyledi. Zeybek, henüz ortada AKP yokken, ABD’li bir yetkilinin kendisine “AKP diye bir parti kurulursa nasıl olur?” diye sorduğunu, kendisinin de iyi olmayacağını söylediğini belirtti.

Zeybek: AKP’yi, ABD kurdurdu

Demokrat Parti (DP) Genel Başkanı Namık Kemal Zeybek, “ABD’nin ve onun arkasındaki, dünyayı sömürmek ve dünyayı yoketmek isteyen global kapital gücün, yani büyük şirketlerin kurdurduğu bir partiden bu ülkeye hayır gelir mi” dedi. Partisince Bayburt’ta, Cumhuriyet Caddesi’nde düzenlenen mitingte konuşuan Zeybek, “Şimdi size Demokrat Parti Genel Başkanı olarak tarihi bir sırrı açıklıyorum” diyerek Zeybek, şöyle devam etti:

“Hoca Ahmet Yesevi Üniversitesi kurucusu ve başkanı olarak görevimin başındayken, ABD büyükelçiliği siyasi müsteşarı beni ziyarete gelmek istediğini söyledi. Yanında heyetle geldi. Bana üniversiteyle ilgili sorular sordu, cevaplar verdim ama asıl geliş sebepleri başkaymış. O zaman AKP diye bir hükümet yoktu, 57. koalisyon hükümeti vardı. (AKP diye bir parti kurulursa nasıl olur) dedi. (İyi olmaz) dedim. (Biz onu destekleyeceğiz, siz de içinde var olur musunuz) diye sordu. ABD’nin ve onun siyasi müsteşarının kuracağı bir parti olacak ve sizin hemşehriniz Namık Kemal Zeybek de böyle bir partide yer alacak. Siz bunu kabul edebilir misiniz? ABD’nin ve onun arkasındaki, dünyayı sömürmek ve dünyayı yok etmek isteyen global kapital gücün, yani büyük şirketlerin kurdurduğu bir partiden bu ülkeye hayır gelir mi? Ben bu sırrı açıklamak için çok düşündüm. ABD ve yandaşları tarafından verilen bu görevle AKP iktidara getirildi. Artık bunu açıklasınlar ve verilen görevin ne olduğunu herkese duyursunlar.” Türkiye’nin güneydoğusunda terörist devlet inşa edilmek istendiğini belirten Zeybek, “Verdikleri görevlerden birisi de güneydoğuda bir terörist devlet inşa etme görevi. AKP’nin gittiği yer, Türkiye’yi güneydoğudan koparmaktır, adım adım buna doğru gidiyor” diye konuştu.

 

Kaynak:

 



Bu haber 999 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    6,770 µs