En Sıcak Konular

DP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KAHVECİ'DEN İKTİDARA AĞIR ELEŞTİRİLER

10 Mayıs 2011 10:50 tsi
DP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KAHVECİ'DEN İKTİDARA AĞIR ELEŞTİRİLER DP Kadın Kolları Genel Başkanı Kahveci seçim ziyareti için Gaziantep’e gelerek partililer ile buluştu.

DP KADIN KOLLARI GENEL BAŞKANI KAHVECİ GÜNEYDOĞU ZİYARETLERİ KAPSAMINDA GAZİANTEP'TE İKTİDARA AĞIR ELEŞTİRLERDE BULUNDU.

DP Kadın Kolları Genel Başkanı Kahveci seçim ziyareti için Gaziantep’e gelerek partililer ile buluştu. Partisinin Gaziantep il başkanlığını ziyaret eden Kahveci “ İktidarımız döneminde partimizin yapmış olduğu en büyük proje GAP Projesidir.Bu Proje geçilmesi zor,aklı zorlayan ve Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en çılgın projesidir.Çılgın proje konusunda Demokrat iktidarların eline  dün,bugün,yarın;   hiçbir siyasi parti su dökemez.
Kahveci konuşmasında iktidar partisinin Gaziantep adayları ithal ve başında Gazi ile başlayan bir şehre yakışmayan adayları iktidar partisi ithal ederek aday göstermiştir.Bu konunun Demokrat Parti adına Gaziantep’te avantaj olduğunu ifade eden  Kahveci sözlerini şöyle sürdürdü.” Biz parti olarak vatanın bölünmez bir bütün olduğuna inanıyoruz. Demokrat Parti olarak toprak ve vatan bütünlüğümüzü bozmaya çalışanlara karşıyız. Başbakan’ın çılgın projesi rant elde etmek için yapılmış bir vaattir.” Dedi...
Kahveci “ Demokrat Parti’nin 114 kadın adayıyla seçime gireceğini ve kadın adayların hepsi seçilebilir yerlerden aday gösterildiğini belirtti.Seçim listelerimizde 11 Kadın adayımız  birinci sırada yer alıyor. İlk on içerisinde yer alan Kadın vekil adayımız 78’tir.Bu hali ile kadın vekil adaylarını listelerde seçilebilir yerlere aday koyarak gösteren tek parti Demokrat Parti’dir.Bu durumda tüm siyasi partiler arasında kadın adaylar açısından birinci sırada ki parti Demokrat Parti’dir.Siyasi partiler kanununda kadın adaylar açısından değişiklik yapılması artık kanun hükmüne bağlanmalı .Her siyasi partinin minimum % 20 kadın milletvekili adayı göstermesi artık kanun ile yerleştirilmeli. Kadına karşı pozitif olmanın zorunluluğu olmalı.Yurtdışında bu böyledir .Aksi durumda partiler devletten hazine yardımı alamıyor. Kanunumuzda yer almasına rağmen 50 bin nüfusu aşan yerlerde kadın sığınma evleri zorunluluğu olmasına rağmen AKP’li belediyeler bu konuya uymamıştır.Cezai yaptırımlar ağırlaştırılması gereken bir husustur.Kadın sığınma evlerini yaptırmayan iktidarın kadına bakışı açık ve net olarak ortadadır” dedi. Kahveci konuşmasında kadın istihdamına da değindi.” Demokrat Parti olarak kadınlar için bir çok projelerinin bulunduğunu  ve kadınların meslek sahibi yapılması gerektiğini ,bütün kadınların iktidarlarında sigortalı olacaklarını ve ferdi sigortalılığı teşvik ederek sigorta primlerinin iktidarlarında kadınlar için düşürüleceğini” belirten Kahveci "BTP ile yapılan ittifakın Sayın Genel Başkanımızın ifadesinde olduğu gibi tüm siyasi partilerin topuna bedel bir ittifak olduğunu” söyledi.
 
DP Kadın Kolları Genel Başkanı Kahveci Basın toplantısından sonra Uydu üzerinden yayın yapan OLAY TV’ GÜNDEM ÖZEL programına ( 1 Saat ) canlı yayın konuğu olarak katıldı. Kahveci  “ Gaziantep’in  AKP iktidarı ile ekonomik yönden gerileme ve yoğun göç alan bir şehir haline geldiğini, Demokrat Parti’nin kadın adayları açısından Türkiye’de bir ilki yaparak birinci parti konumunda olduğunu” ifade etti. “ Türkiye’nin içinde bulunduğu durumdan ve birlik ,bütünlüğünü koruyabilmesi için Demokrat Parti iktidarının şart olduğunu , iktidarlarında toplumun her kesiminin bundan önce olduğu gibi refah ve huzura kavuşacağını belirten Kahveci ;  Kadın cinayetleri 2002 yılında 66 iken bugün için binleri geçtiğini ve bunun artık terör eylemi olarak değerlendirilmesi gerektiğini” belirten Kahveci “ Gaziantep’te en canlı parti Demokrat Parti'dir.Hiç bir siyasi parti bizim devamımız değildir.Demokrat Parti Adalet,Doğru Yol ve Anavatan Partisinin hamuru ile yoğrulmuş çıraklık ve kalfalık dönemlerini çoktan geçmiş ustalığını ise yıllar önce tamamlamış artık siyaset Ombudsmanı olmuş saydığım tüm siyasi partilerin birleştiği ve yine kendisinin  devamı olan  Demokrat Parti’dir.Türkiye’de bütünlüğün korunması için artık Demokrat Parti'nin iktidarı zamanıdır. Rahmetli Menderes,Bayar,Zorlu,Polatkan,Özal,Kahveci,Demirel,Çiller  hepsi bizim hareketimizin kurucuları ve temsilcileridir.Demokrat hareketin değerleri Demokrat Parti’ye aittir. Genel Başkanımız Sayın Namık Kemal Zeybek tüm siyasi liderlerden bilgili ve tecrübelidir.Halkımızın vekaleti Demokrat Parti’ye ve sayın Genel Başkanımız Namık Kemal Zeybek’e vererek tüm sorunlarının çözümüne Demokrat Parti olarak katkı yapmaya millet adına hazırız  ” dedi.

 

Kaynak: Demokrat Haberler Ajansı

 



Bu haber 866 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,247 µs