En Sıcak Konular

YALÇIN TOPÇU:''LADİN 1 HAFTA ÖNCE ÖLDÜRÜLDÜ''

3 Mayıs 2011 16:19 tsi
YALÇIN TOPÇU:''LADİN 1 HAFTA ÖNCE ÖLDÜRÜLDÜ'' Pakistan'da sel ve depremden etkilenen insanlar için yaptırılan evlerin teslim töreninden dönen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Usame Bin Ladin'in 1 hafta önce öldürüldüğünü söyledi.

'Ladin 1 hafta önce öldürüldü'

Pakistan'da sel ve depremden etkilenen insanlar için yaptırılan evlerin teslim töreninden dönen BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Usame Bin Ladin'in 1 hafta önce öldürüldüğünü söyledi.

Pakistan'da sel ve depremden etkilenen insanlar için yaptırılan evlerin teslim töreninden dönen Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkanı Yalçın Topçu, Usame Bin Ladin'in 1 hafta önce öldürüldüğünü söyledi. Cuma günü İslamabat Havalimanı'na indiklerinde aşırı güvenlik önlemleri gözlediklerini belirten Topçu, önlemlerin kendileri için alındığını sandıklarını ancak sonradan Ladin nedeniyle alındığını anladıklarını ifade etti. Terörü tasvip etmediklerini belirten Topçu, "Amerika'nın artık İslamla savaşacak bir nedeni kalmamıştır." dedi.

BBP Genel Başkanı Yalçın Topçu, Pakistan temasları hakkında bilgi vermek üzere Grand Cevahir Otel'de basın toplantısı düzenledi. Topçu, toplantıda basın mensuplarının sorularını da yanıtladı. 3 gün Pakistan'da kaldıklarını ve dün gece Türkiye'ye geldiğini belirten Topçu, Bin Ladin'in öldürülmesiyle ilgili, terörü tasvip etmediklerini söyledi. İslam'ın barış dini olduğunu belirten Topçu, "Birilerinin ekmeğine yağ sürecek işler yapıp İslamı terörle yan yana göstermiş olanları tasvip etmemiz mümkün değil. Biz İslamabat'a daha doğrusu Karaçi'ye indiğimiz zaman olağanüstü güvenlik tertibatı alınmıştı. Ben, bizim konsolosumuzun, İHH'nin, biz oradaki sivil kuruluşlarının çabaları olarak önce anladım. Dedim ki, bizimkiler işte bize böyle bir şey yaptılar. Sonra Hüseyin beyin aldığı bilgiler ve bizim aldığımız bilgilerden anladık ki Usame Bin Ladin Cuma günü falan değil, yani bizim aldığımız bilgiler 1 hafta olmuş. İsamabat'ın bizim gezmiş olduğumuz yerlerinden 150-200 km tarafında bir yerde helikopterlerle vurulmuş."

 

Kaynak: MİLLİ GAZETE {http://www.milligazete.com.tr/haber/-ladin-1-hafta-once-olduruldu--200459.htm}


 



Bu haber 856 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,511 µs