En Sıcak Konular

MHP HEDEFTE

3 Mayıs 2011 11:42 tsi
MHP HEDEFTE MHP hedeftedir. Onun mensupları da bu tehlikelere karşı uyanık olmalıdır. Özellikle MHP yöneticileri de özel hayatlarına dikkat etmeli, özel hayatlarını İslam ahlakına ve inancına göre tanzim etmelidirler.

FAHİŞELERDEN MEDET UMMAK 

İktidar için her yolu meşru görenlerin, ahlak kurallarını nasıl çiğneyip karşılarında olduklarında muarızlarını nasıl yok etmek istediklerini, bunun için nasıl bin bir türlü tezgahlar kurduklarını gördük?

Mesela Keçiören belediye başkanı Turgut Altınok, ilginç bir tertiple siyaset sahnesinden yok edildi. Hakeza Deniz Baykal'ın ve başka siyasetçilerin böylece devre dışı bırakıldığı ibretle müşahede edilmiştir. Muhaliflerini tuzağa düşürmek eski bir gelenektir. İktidar için her yolu meşru görenler, bazen fahişelerin eteklerine sığınırlar. Onlarla yeni oyunlar, yeni tertipler yaparlar. Bazen gazeteciler de şantaj ve tehditle hedef kişilerden menfaat temin ederler.

Erkekler üç yolla avlanırlar:

1- Kadınla,

2- Makamla,

3- Para ile…

Bu üç nesne erkeklerin hassas olduğu yönlerdir. Meşru yol gibi takdim edilerek bu nimetler erkeklerin önüne serilir.

Bu tehlikeleri Peygamber efendimiz, önceden bize haber vermiştir. Bunlara karşı tedbirli olmak her Müslüman için bir zarurettir. Bir farzdır.

O (SAV) buyuruyor ki; "Güzel ve zengin bir kadının zina teklifini ret eden gerçek iman sahibidir." Yine buyuruyor; "Kişinin gerçek değeri makam ve para sahibi olduktan sonra belli olur." O halde gerçek iman sahipleri makam, kadın ve para konusunda hassas ve dikkatli olmalıdırlar.

Zinadan sakınmak İslam'ın ve imanın farzıdır. Olmazsa olmaz şartıdır. Paranın helal yoldan kazanılması için, alın terinin olması, Allah'ın yasakladığı yollardan sakınılması gerekir. Bunlar ki, faiz, kumar, kul hakkı, hırsızlık, şantaj, gasp, terazide hile, ticarette yalan, karaborsa, mağdurun malını ucuza almak gibi sebeplerdir.

Makam konusunda da temel prensip kişinin bir makama talip olmamasıdır. Yani bir makama talip olana o makam verilmez. Makam için İslam hukukunda şart olan prensip kişinin ehil olmasıdır. Yani "işi ehline veriniz" emri gereği uygulama yapılır. Ehil kimse de başka ehil kişiler tarafından seçilmelidir.

Bu gün devlet yönetimi Batı hukukuna göre tanzim edildiği için, ehil insanların devletin başında olması beklenmez. Devlet yönetiminde değerlendirilecek kişilerde İslam inancı ve ahlakı pek aranmaz. Bu kişilerin adil ve ehil olabilecek şartlara uygunluğu göz önünde bulundurulmaz. Bilhassa iktidar ihtimali doğan partilere menfaatçilerin yuvalanmaları kaçınılmaz bir sonuçtur. Liderler kendileri ehil olmadığı için seçtikleri kişiler de ehil olmazlar.

O zaman da iktidarı ele geçirmek veya iktidarda kalmak için muhaliflerinin özel hayatına girerek onların hatalarını ve yanlışlarını aramaya, gıybet etmeye başlarlar. Daha ileri giderek iftira ederler. Bu ahlak dışı yollar onlar için hep meşru olur.

MHP HEDEFTE

Türkiye'yi yıkmak, Türk milletini yok etmek isteyenler şüphesiz ki önce bu devletin temel unsurlarını yok etmek isteyeceklerdir. Bu devleti ve milleti de en çok seven parti MHP dir. O halde MHP hedeftedir. Onun mensupları da bu tehlikelere karşı uyanık olmalıdır. Özellikle MHP yöneticileri de özel hayatlarına dikkat etmeli, özel hayatlarını İslam ahlakına ve inancına göre tanzim etmelidirler.

Yani Allahın yasaklarından sakınmalı, emirlerini tutmalıdırlar.

Zaten başarının başka bir yolu da yoktur.

Seyfi Şahin- Ortadoğu

 

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/makale.php?id=9037}



Bu haber 724 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,712 µs