En Sıcak Konular

''MHP'SİZ MECLİS HEDEFLEYENLER 'TÜRKSÜZ' TÜRKİYE HEDEFLEMEKTEDİR''

2 Mayıs 2011 09:45 tsi
''MHP'SİZ MECLİS HEDEFLEYENLER 'TÜRKSÜZ' TÜRKİYE HEDEFLEMEKTEDİR'' Ortadoğu Yazarı Yıldıray Çicek,son günlerde MHP üzerine tertiplenen operasyonların,Erdoğan'ın "İki Partili Meclis" hedefinden kaynaklandığını ileri sürdü.İşte Çiçek'in o yazısı.

MHP'SİZ MECLİS HAYALLERİ AKP'NİN KİRLİ OYUNLARI VE TEZGAHLARI

"Başbakan Recep Tayyip Erdoğan siyasi bir konuda ilk defa mert davrandı ve MHP'nin meclis dışında bırakılmasına yönelik planları açıkça itiraf etti.

Bizim aylardır söylediğimiz "İki Partili Meclis" hedeflerini kendisine sorulan "İki partili bir Meclis sistemini istediğiniz uzun süredir konuşuluyor. Böyle bir isteğiniz gerçekten var mı?" şeklindeki soruya "Doğrusu evet. Bu sistemi faydalı buluyorum. Çünkü ikili sistemde parlamentolar daha etkin işliyor, yönetiminde de istikrar söz konusu oluyor. Amerika'ya bakın. Aynı sistem olsun anlamında değil ama kanunların nasıl çıktığını görürsünüz." cevabını vererek itiraf eden Recep Tayyip Erdoğan'ın bu sözlerinden sonra MHP'nin açıkça hedef yapılacağı anlaşılmaktadır. Çünkü mecliste yine 3 Kasım 2002 seçimlerinden sonra olduğu gibi tahterevalli siyasetini oluşturmak için AKP ve CHP'nin olduğu bir meclis planı vardır."

Bu cümleler 31 Ocak 2011 tarihinde kaleme aldığım "MHP'YE NAMERT PLANLAR SÖKMEZ" başlıklı yazımın giriş bölümüdür. MHP'ye gün geçtikçe artan saldırılar AKP'nin bu plan için artık her şeyi yapacak hale geldiğini göstermektedir. MHP'ye yönelik kurulan hangi kirli ve alçak bir tezgâh varsa bunun arkasında AKP'nin olduğunu, AKP'nin yayın organlarının çizgisinden herkes anlamaktadır. Çünkü AKP MHP'yi mecliste istemediğini açık açık belirtmiştir.

Çünkü AKP'nin ihanet politikaları önünde tek engel MHP'dir. ABD'nin bölgedeki hedeflerinin gerçekleştirilmesi, Barzani ve Talabani ile kucak kucağa ilişkilerin geliştirilmesi, İmralı'daki alçağın talimatlarının yerine getirilmesi, sözde Kürdistan'ın kurulması, Yahudi ve Hıristiyan merkezli projelerde başarı sağlanması için MHP'nin güçsüzleştirilmesi yahut baraj altında bırakılması AKP'nin ana hedefidir.

Bunu, siyasetin meşru yoluyla, siyasetin ahlakıyla değil faaliyete geçirdiği fitne-fesat odakları ile yapmaktadır. Politik söylem ve eylemlerle millete söyleyecek sözü kalmayan AKP, rakiplerine alçak tuzaklar kurmaktadır. Devlet imkânlarını ve elemanlarını kullanarak rakiplerinin zaafiyetleri üzerine tezgâhlar kurmaktadır. AKP iktidarında ortaya çıkan gizli çekim görüntülerine, ortam dinlemelerine, montaj kaset olaylarına bakın, hepsinin ortak özelliği AKP muhaliflerine yönelik olmasıdır.

Dikkat edin elinde her türlü devlet imkânı olan AKP, bu yasadışı suçları işleyen bir kişiyi bile adalet önüne çıkarmamıştır. Çıkarmadığı için de direkt suçlu konumdadır.

Muhalefeti iftiralarla, kirli tezgâhlarla sindirmeye çalışan ve şimdi de MHP'yi hedef alan AKP iktidarı önümüzdeki günlerde daha da azgınlaşacaktır.

Çünkü ABD'ye, Barzani'ye, Talabani'ye, Öcalan'a, Rum'a, Ermeni'ye, Papaza, Papa'ya verdiği sözler, Türk-İslam düşmanları ile yaptığı anlaşmalar için MHP'nin engel olmaktan çıkarılması gerekmektedir.

MHP'nin yüzde 20 oy oranlarını aştığı bir zamanda MHP'ye kurulan ve devamının geleceği söylenen tezgahlar tüm niyetleri açığa çıkarmıştır.

Küresel güçler MHP'siz meclis istiyor, o yüzden AKP'nin tüm kirli propaganda araçları MHP'yi kuşatmış bir durumdadır.

Muhalefet partileri içinde zafiyetler üzerinden tezgâhlar arayan ve kuran AKP kendi içinde zafiyetlerin hesabını vermeye kalkarsa AKP'de bir tane yetkilinin kalmayacağını herkes biliyor. Ama siyaset bunun üzerinden kirli bir dile kavuşursa Türk siyaseti çok büyük yara alır.

"Devlet imkânları bende ve iktidarda kalmak için her yol mübah" anlayışını sergileyen AKP bu şeytanca huyundan vazgeçmeli, kirli tezgâhlardan elini çekmeli ve tezgâhları kuranları adalete teslim etmelidir.

Eğer bunu yapmazsa MHP'yi meclis dışında bırakmak için başlatılan operasyonların tek sorumlusu AKP olacaktır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli her türlü oyunun farkında olarak gereken adımları atmakta ve kamuoyunu kirli tezgâhların amacı hakkında da uyarmaktadır.

Herkes MHP hakkında neden operasyonlar başlatıldığını çok iyi analiz etmeli, bunun Türkiye'nin geleceğini nasıl ilgilendirdiği sorgulamalıdır.

MHP Lideri Devlet Bahçeli parti içindeki gelişmelerde üzerine düşeni titizlikle yerine getirmiştir. Ülkücüler de artık partisi ve ülkesi üzerinde oynanan karanlık oyunları ve kirli tezgâhları görmelidir.

MHP'siz meclis hedefleyenler, Türk'süz Türkiye hedeflemektedir. Bu gerçeği artık herkes görmelidir.

 

Yıldıray Çiçek - Ortadoğu

Kaynak: ORTADOĞU GAZETESİ {http://www.ortadogugazetesi.net/makale.php?id=9020}

 



Bu haber 827 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    5,528 µs