En Sıcak Konular

BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A ÇOK AĞIR SÖZLER

19 Nisan 2011 19:47 tsi
BAHÇELİ'DEN ERDOĞAN'A ÇOK AĞIR SÖZLER MHP lideri Devlet Bahçeli; 'Başbakan bizi şerefsizlikle suçladı. İmralı canisiyle konuşan Erdoğan, şereften ne anlar!..' diyerek Başbakan Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi..

'Erdoğan, şereften ne anlar!'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Anadolu Gösteri Merkezi'nde milletvekili adayları takdim toplantısında konuştu.

MHP lideri Devlet Bahçeli; 'Başbakan bizi şerefsizlikle suçladı. İmralı canisiyle konuşan Erdoğan, şereften ne anlar!..' diyerek Başbakan Erdoğan'a sert sözlerle yüklendi..

İşte Bahçeli'nin açıklamalarından satırbaşları:

Yine diyoruz ki kimse yanılıp hayale kapılmasın, küresel destekçilerden bir şey beklemesin. Bir başımıza da kalsak hepsiyle başa çıkarız. Hepsinin sırtını yere sereriz. Enselerine Türk milletinin şamarını peş peşe indiririz. Çaldıran'daki Yavuz, Mohaç'taki Kanuni oluruz. Bayrağı bırakmayız. Vatanımızdan vazgeçmeyiz. Türk'ü bir başına asla terk etmeyiz.

Yaklaşık 7 ay önce başlattığımız seçim çalışmalarımız bu irademizi sayısız örnekleriyle doludur. Geride kalan aylar içinde mensubiyetinden şeref duyduğumuz aziz milletimizle hep iç içe olduk, dertleştik. Sorunların mutlaka giderileceğini söyledik. MHP varsa gözyaşına gerek olmadığını söyledik.

Yolumuzdan kimse bizi alıkoyamayacaktır. İnandıklarımızdan bizi hiç kimse döndüremeyecektir. Çağı Türkçe okuyacağız, küreselleşme hegomanyasına feyzle güçle savaş vereceğiz. Cumhuriyeti yıkılmaya sürükleyen kim varsa üç hilalin çelik gibi sert yıldırım kadar yakıcı yüzüyle tanıştıracağız.

Melanete sur olacağız, aşamayacaklar. Fitneye ateş olacağız, yanacaklar. bölünmeye demir yumruk olacağız, sarsılacaklar. Türkiye'nin her güzelliğine sahip çıkacağız, her değerini bağrımıza basacağız. Her insanı aziz bilip kucağımı açacağız. İçimize nifak sokmaya çalışanlara karşı uyanık olmalıyız.

Suratlarını iftiralarını ve zehir saçan dillerini unutmamalıyız. Türk milletini bitirmek ve Anadolu'dan kovmak isteyenleri aklımızdan çıkarmamalıyız. Bunlar aynı gün içinde fatihte camiye Beyoğlu'nda kiliseye balatta havraya gidenlerdir. Gerçekte ne inançları ne de ilçeleri vardır. Tertiplere tezgâhlara oyunlara ve kurnazlıklara dik duruş göstermeliyiz. Zaten bize de başka bir davranış yakışmaz, 42 yıllık şerefli mücadelemize uygun düşmez. Milletvekili adaylığı da bunlardan biri. TBMM'den görev alabilmek için başvuran herkesin bunu bildiğine inanıyorum. Partimize milletvekili olmak için talepte bulunan herkes bizim için eşsiz bir değerdir. Sınırlı olanaklardan dolayı dava arkadaşlarımızın bazılarının liste dışı kalması onları üzmesin. MHP sadece birilerini milletvekili yapmak için çıkmamıştır. Türk milleti parçalanmanın bölünmenin arifesindeyken aday listesinde kimin önde ya da arkada odluğunun ne önemi vardır ki.

Kendini aşmış sağduyulu olgun bakış açısına sahip milliyetçiliği şuurla benimsem, iş her dava arkadaşım bu söylediklerimi mutlaka tasdik edecektir. Gerek mecliste gerek diğer alanlarda çok yapacak şeyler vardır. İşimiz çok zamanımız dar. Milletimizin hasımları faaliyet halindedir. Siz ikna olmadıkça Türkiye'yi ayrıştıramayacaklar. Siz vazgeçmedikçe son vatanımızda hiçbir emel amacına ulaşamayacak. Derviş sabrınızı muhafaza edin. Kimin ne olduğuyla değil, milletimizi selamete dirliğe kavuşturmasına odaklanın. yalancı baharlara, aramıza sızan provokatörlere geçit vermeyin. Türkiye'ye düşman kim varsa bizim aramıza ayrık otu diken onlardır.

Çiftçimize ananı da al git diyen bu iktidardır. Ne aldatan olacağız ne aldanan olacağız diyen ve aldatanların krımızı kitabını yazan bu iktidardır. Zinayı suç olmaktan çıkaran, yabancı vakıflara sahip çıkan, değişiklikleri yapan bu iktidardır. Basılmamış kitapları toplayan, telefonları dinleyen bu iktidardır. Cemaatsiz kiliseleri tamir ettirip ibadede açan bu iktidardır. Davos'ta sahte çıkışla İsrail'e 'one minute' diye efelenen, ancak Afgansitan'da milyonlarca müslümanın kanına girenlere ses çıkaramayan bu iktidardır. NATO genel sekreterinin atanmasına önce itiraz eden sonra küresel destekçilerinin sözünden çıkmayarak kuzu kuzu evet diyen bu iktidar, bu iktidarın başı Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Zamana göre sürekli fırıldak gibi dönen bu iktidardır. Orhun anıtlarının yolunu yapmakla milliyetçi olacağını sanma gafletine kapılan bu iktidardır. PKK açılımının hukuki altyapısını hazırlayan, hukuka sefil bir hayat sunan, teröristlere haburda karşılama töreni düzenleyen, vicdanları kanatan bu iktidardır.

Hizbullah militanlarını salıveren, Kandil'e göz kırpan, İmralı'da görüştüğü halde inkar eden sonra bunu devlete atan bu iktidarın başı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Bu hakikati geçtiğimiz yıl milletimizle paylaştığımızda Erdoğan'dan nefret dalgası yayılmış, bizi şerefsizlikle suçlamıştı.*

 

Bahçeli'nin yaptığı konuşmanın tam metni için tıklayınız

http://www.mirhaber.com/haber.php?haber_id=38517

 

*Kaynak: GAZETEVATAN {http://haber.gazetevatan.com/erdogan-sereften-ne-anlar/372126/9/Siyaset}



Bu haber 830 defa okundu.


Yorumlar

 + Yorum Ekle 
    kapat

    Değerli okuyucumuz,
    Yazdığınız yorumlar editör denetiminden sonra onaylanır ve sitede yayınlanır.
    Yorum yazarken aşağıda maddeler halinde belirtilmiş hususları okumuş, anlamış, kabul etmiş sayılırsınız.
    · Türkiye Cumhuriyeti kanunlarında açıkça suç olarak belirtilmiş konular için suçu ya da suçluyu övücü ifadeler kullanılamayağını,
    · Kişi ya da kurumlar için eleştiri sınırları ötesinde küçük düşürücü ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi ya da kurumlara karşı tehdit, saldırı ya da tahkir içerikli ifadeler kullanılamayacağını,
    · Kişi veya kurumların telif haklarına konu olan fikir ve/veya sanat eserlerine ait hiçbir içerik yayınlanamayacağını,
    · Kişi veya kurumların ticari sırlarının ifşaı edilemeyeceğini,
    · Genel ahlaka aykırı söz, ifade ya da yakıştırmaların yapılamayacağını,
    · Yasal bir takip durumda, yorum tarih ve saati ile yorumu yazdığım cihaza ait IP numarasının adli makamlara iletileceğini,
    · Yorumumdan kaynaklanan her türlü hukuki sorumluluğun tarafıma ait olduğunu,
    Bu formu gönderdiğimde kabul ediyorum.




    Yazarlar

    En Çok Okunan Haberler

    Şirket Haberleri ŞİRKET HABERLERİ


    Haber Sistemi altyapısı ile çalışmaktadır.
    4,966 µs